2777
2789
عنوان

بچم شیرخواره دو قلو باردار شدم. میتونم بزرگ کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1986 بازدید | 59 پست
شاید شوهرت بخاطر دختر بودنشون میگه

نمیدونم. همزمان سون ان تی بهم‌گفت دو قلوعن و جنسیتم گفت. اصلا به رو نیاورد که دخترن سقط کن میگه چون دوتان و یکی هم نوزاد داریم سختمون میشه. مادر شوهرم خیلی پسر پسر میکنه خیلی از تیکه هاش اذیتم. تازه فقط برای بچه اولم که دختر بود بغهمه دو قلو باردار نمیدونم چی بگه.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچی جوابش نده...بزار هرچی دلشون میخواد بگن اونقد بگن که خسته شن...تو برای خودت زندگی میکنی نه برای ...

خیلی اعصابم به هم میریزه نمیدونم چرا حرفاش مدام تو ذهنم رد میشن و نمیتونم بیخیال باشم.

ولی توروخداااااا با بدنیااومدنشون دختراولت و فراموش نکن گناهه نه ک فراموش میکنیا ولی توجهت خیلی کم میشه چون اونا نوزادن توقعت از دختر اولت اینه مث تو فکر کنه بزرگ بشه درحالی ک اونم کوچیک مواظب باش بهش ظلم‌نشه 

خدا کمکت کنه کاش جلوگیری مطمعن داشتی خب☹️ الان همتون گناه دارین هم تو،هم بچه اولی،هم این دوتا،هم همس ...

واقعا. بیشتر دلم برای بچه اولم میسوزه احساس میکنم بهش خیانت کردم. الان توجه میخواد خودم حالم خوب نیست

نمیدونم. همزمان سون ان تی بهم‌گفت دو قلوعن و جنسیتم گفت. اصلا به رو نیاورد که دخترن سقط کن میگه چون ...

آخه سه ماهشونه قلب دارن جون دارن چطور میشه سقط کرد

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️
آن تی دقیق نیس ب من گضف ب احتمال زیاد دختر باشه سقط نکن نیت کن نذر کن پسر باشه منم ب دلایلی پسر. میخ ...

نمی‌خوام به زور از خدا پسر بخوام بعد ناخلف بشن. هر چی خدا داد. بیشتر حرف خانواده شوهر میسوزونتم‌. میخوام هر چی گفت یه جوابی بدم. دیگه از حرف شنیدن‌و سکوت خسته شدم.

البته بعد انومتلی جنسیت رو بهشون میگم. چند درصد مطمین بود بوت دختره بعد پسر شد؟ به من گفت یکیش دختره اون یکی معلوم نیست چیه ولی چون همسانن حتما جنسیت یکیه. ممکنه اشتباه کرده باشه؟

نکنیااااااااا  از پسش برمیای  ب شوهرتم بگو بعد اینکه بدنیا اومدن خودش بره وازکتومی کن ...

واقعا انگار تقصیر منه من تنهایی بچه دار شدم. تمام مصیبتاش و بارداری تو شیر دهی و زایمان و بزرگ کردناش خوبه پای منه فقط مردا پز بچه هاشونو میدن هیچ کاری نمیکنن‌ حتی واسه بچه اولم بخدا یه لحظه هم نمیگیرتش همه کاراش پای خودمه.