2777
2789
عنوان

بچم شیرخواره دو قلو باردار شدم. میتونم بزرگ کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1982 بازدید | 59 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

در واقع اینو بهت بگم فقط بدون تو دوتا بچه رو سقط نمیکنی عزیزم سه تاشون می‌کشی منم مامانم رفت داداشم و سقط کنه دکتر گفت نکن بلای سر بچه های دیگه میاد واقعا بچه. شیرینه ن

نکنیااااااااا 

از پسش برمیای 

ب شوهرتم بگو بعد اینکه بدنیا اومدن خودش بره وازکتومی کنه ک لوله هاشو ببنده ک‌دیکه بچه دار نشین ک‌راحت بگه سقط کن!!!!!!!!!

چون تو رو دارم ، همه دارم🤩دگرم هیچ نباید🤷‍♀️
مادر شوهرمم خیلی پسر پسر میکنه. بفهمه دو تا دخترن بهم حرف میزنه. چی جوابش بدم؟

بگو پسرت کاشته من درو میکنم

پیرزنهای حراف مزخرف

در مدت ۳ سالی که عضو نی نی سایت بودم بیش از ده بار قطع دسترسی شدم. این بود آرمانهای ما؟😁

حتما خدا این قدرت و‌درتو دیده ک بهت هدیه داده 

درسته اگ‌مراقب میبودی خیلی بهتر بود ولی پاقعا الان دیگ خدا خواسته همسرتم الان میگه کمک نمیکنه ب وقتش عاشق بچه ها شیرینی هاشون میشه کمک میکنه ایشالله ک میتونی ولی شقط راهش نیست باهمسرت حرف بزن لج نیوفته اذیت بشی 

مادرشوهرتم چیزی نگو‌بگو‌خدا خواسته جنسیت دست من نیست و دختر پسر نداره بچه هام سلامت باشن برام کافیه همه چی ب مرور زمان درست میشه

نکنیااااااااا  از پسش برمیای  ب شوهرتم بگو بعد اینکه بدنیا اومدن خودش بره وازکتومی کن ...

خاک عالم پس حکومتش و پادشاهیش به کی برسه؟؟؟

در مدت ۳ سالی که عضو نی نی سایت بودم بیش از ده بار قطع دسترسی شدم. این بود آرمانهای ما؟😁
مادر شوهرمم خیلی پسر پسر میکنه. بفهمه دو تا دخترن بهم حرف میزنه. چی جوابش بدم؟

هیچی جوابش نده...بزار هرچی دلشون میخواد بگن اونقد بگن که خسته شن...تو برای خودت زندگی میکنی نه برای مادرشوهرت