پدر شوهرم ۸۳سالشه و چندماهه که گوشی هوشمند داره و بهش یکم یاد دادیم واتس اپ و اینچیزارو کامپیوتر هم یکم بلده یعنی از این پیرمرد بی سوادا نیس! برعکس مادرشوهرم اصلا ازین چیزا سردرنمیاره امروز بنده خدا دیده دخترم سر تبلتش داشت درس میخوند گفت تبلتش که چیزای بد نمیاره گفتم نه فیل ترشکن نداره گفت گوشی حاج اقا داره ؟گفتم نه ما نصب نکردیم براش گفت پس چرا چیزای خاک برسری میاره گفتم مطمئنی گفت اره نمیدونی چه جیزایی میبینه حالا نمیدونم خود مادرشوهرم از کجا مچ شوهرشو گرفته! گفتم غمت نباشه اگه چیزی باشه پاک میکنم پدرشوهرم سرش گرم بود یواشکی گوشیش رو برداشتم دنبال فیل ترشکن بودم پیدا نکردم گفتم نداره خود مادرشوهرم گفت پس چرا اینو میزنه چیزای بد میاد منم یه ایکن بود شبیه فی لتر شکن نبود بیشتر شبیه همین ایکن اینترنت بود زدم روش دیدم چه خبره خیلییی بد بود عکساش حالا مادرشوهرمم بالا سرم گفتم خاک به سرم زود اومدم بیرون ازش مادرشوهرم گفت میبینی چیا میبینه شبا! منم پاک کردم اون ایکن رو دیگه نمیتونه بره چیزای خاک برسری ببینه اگه راه دیگه پیدا نکنه!
ولی باورتون میشه ۸۳سالشه مردا تا پای گورهم عوض نمیشن
قبلش هم گوشیش دست شوهرم بود اصلا دستپاچه شده بود هی میخاست گوشیو بگیره از شوهرم😬😬😬