2777
2789
عنوان

دعوا با همسر

549 بازدید | 34 پست

دیشب با همسرم دعوا کردیم.من هرچی از دهنم درومد گفتم و اونم کتکم زد...نمیدونم چیکار کنم.دلم باعاش صاف نمیشه.میخاستم به بابام بگم ولی ترسیدم غصه بخوره.یکم راهنماییم کنید.امروز هرکاری کرد بغلم کرد ....نتونستم قبول کنم و بش توجع کنم

کتک بیخود

وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪ‌ﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪ‌ﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧ‌ﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽ‌ﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻‍♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽ‌ﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽ‌ﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩‍🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔

عصبانی بودید ی کار کردید نگران نباش اشکالی نداره منم تا چند روز بعد از دعوا همینجورم بعد خوب میشم فعلا هنوز آروم نشدی

هر بار این تیکر میاد جلو تر چقد ذوق میکنمم برات جانَکَم😍خدا یا خودت حافظ همه تو دلیا باش دامن منتظراشم سبز کن😍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بار اولش بود کتک میزنه؟اگه بار اولشه چیزی نگو منم با شوهرم دعوا کردیم الان یک هفته ن اون حرف میزنه ن من دعوامون شد خیلی بی ادبی کرد اصلا دلم باهاش صاف نمیشه ولی من هیچ وقت دعواهامو ب کسی نمیگم مگر حاد باشه

واقعا چکار میکنین هر چی از دهنتون در میاد میگید؟ شوهر منم بد دهنه بعدش میاد معذرت خواهی حتی یکی از ف ...

خوشبحالت.ولی من اینقد لجمو درمیارع که چشامو میبندم دهنمو باز میکنم و بهش سرکوفا میزنم

خوشبحالت.ولی من اینقد لجمو درمیارع که چشامو میبندم دهنمو باز میکنم و بهش سرکوفا میزنم

منم مث توام

وَأُفَوِّضُ أَمْری إِلَی اللَّهِ،إِنَّ اللَّهَ بَصیرٌ بِالْعِبادِ🌺

ما هم همینطور ولی چ میشه کرد باهم حرف زدیم و دلجویی کردیم تازه من زدم بیرون از خونه شوهرمم میگه حتما اینو ب مامانت میگم مامان منم ناراحتی معده داره هرچی بهش میگم نباید بگی میگه ن باید بدونن فردا روزی رفتی بیرون بلایی سرت اومد بدونن ک تو بمن گوش نمیدی سرخود میری😑😑

بار اولش بود کتک میزنه؟اگه بار اولشه چیزی نگو منم با شوهرم دعوا کردیم الان یک هفته ن اون حرف میزنه ن ...

نمیدونم چیکار کنم.شاید تقضیر خودمم بود ولی کتک برام خیلی سنگینه.ادم قهر کنه ولی کتک نزنع.من بابام یبارم کتکم نزذ...

ما هم همینطور ولی چ میشه کرد باهم حرف زدیم و دلجویی کردیم تازه من زدم بیرون از خونه شوهرمم میگه حتما ...

هه.مرذا خیلی نفهمن.نمیدونم چطوری بغضی خانوما اینقد صبورن

دلم میخواد منم حرف بزنم ب خودش حرف میزنم البته فحش اصلا نمیدم سر کوفتم نمیزنم فقط چیزایی میگم ک لجش در بیاد بعد اون فحش میده من حتی نمیگم خودتی. اصلا نمیتونم بنظرم خوبه ک ادم فحش میده خالی میشه. فقط نگاش میکنم بعد میاد هی دستو پامو میبوسه میگه گوه خوردم هر چی گفتم ب خودم گفتم ولی چ فایده

نمیدونم چیکار کنم.شاید تقضیر خودمم بود ولی کتک برام خیلی سنگینه.ادم قهر کنه ولی کتک نزنع.من بابام یب ...

زدن واقعا توجیهی نداره اصلا ولی خب این بارو ندید بگیر سعی کن اصلا حرفی نزنی تا چند روز تا ناراحتیت کم بشه بعد با ارامش حلش کنید ماهم فعلا در مرحله حرف نزدنیم😅😅