2777
2789

خانوما چه کار کنم دخترم خوش خط بنویسه 

کلاس سومه.  دست چپ هم هست 

یه مقدار. کج و کوله و بزرگ می‌نویسه هر سری هم معلمش ایراد میگیره چکار کنم دستخطش خوب بشه 

خودش که زود زود دستش خسته میشه 

خدا جون عاششقتم مرسی به خاطر اینکه معشوقم شدی🤩🤩

دست چپ نه چپ دست😒

منم چپ دستم دست خطمم بدتره نباید تحمیلش کنی که بخواد خوب بنویسه این نشون از هوش بالاشو میده من خودمم بعد ۱۰ سال خطم افتضاحه و این افتخاره حتی معلما هم نمره کم کردن ازم اما هیچ اهمیت ندادم بهترین مدرسه هم درس میخونم 😒

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دست چپ نه چپ دست😒 منم چپ دستم دست خطمم بدتره نباید تحمیلش کنی که بخواد خوب بنویسه این نشون از هوش ...

عجب!!! 

از کی تا حالا خط افتضاح افتخاره؟؟ 

حالا اینکه نباید دعواش کنه و چیزی بهش تحمیل کنه درست

ولی خط بد افتخار کردن نداره نشونه هوش بالا هم نیست

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

عجب!!!  از کی تا حالا خط افتضاح افتخاره حالا اینکه نباید دعواش کنه و چیزی بهش تحمیل کنه درست ...

حق با شماست لطفا دیگر لین میزان حق گویی را به ما طظزیگ نکنید تا زنده بمانیم

دست چپ نه چپ دست😒 منم چپ دستم دست خطمم بدتره نباید تحمیلش کنی که بخواد خوب بنویسه این نشون از هوش ...

وا 😐بد خطی چه ربطی به هوش بالا داره

خدا جون عاششقتم مرسی به خاطر اینکه معشوقم شدی🤩🤩