2777
2789
عنوان

دوستان ی سوالللل حقوقی

77 بازدید | 11 پست

من مهریم۱۱۴تا سکه هست..بعد الان در حال جدایی ایم و شوهرم گف ی مبلغ توافق کنیم و توافقی جداشیم!!! بعد اونا میگن با۲۰۰ ملیون تومن سریع تمومش کنیم.. حالاااا اگ من بقیش بخشیدم و با همین ۲۰۰ تومن راضی شدم و محضری امضاشو کردم بعد وکالت طلاق ب من داده میشه یااااا نه ؟؟؟

چون اگ ی وقتی امضا گرف ک با همین۲۰۰تومن توافق کنم بعدش اگ از طلاق پشیمون شد راهی داره ک مهریم همون ۱۱۴ سکه باشه؟؟؟ یا وکالت طلاق ب من داده میشه دیگ؟؟؟؟ میشه راهنمایی کنین درصورت عدم طلاق و پشیمونیش تکلیف مهریه ای ک با۲۰۰تومن راضی شدم چی میشه؟؟؟!!!! 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی راحت بگم عزیز دلم الان برای مهریه دستت به جایی بند نیست من همه این راه هارو رفتم تو ۲۰۰ تومن بگ ...

خب اره ولیییی من میگم من الکی بقیشو نبخشمو اون از طلاق پشیمون شه!!!

اول که با یه وکیل صحبت کن مساله ی ب این مهمی رو،دوم که تو باید وکالت بگیری و تا ۳ماه اون میتونه رجوع کنه نه هروقت ک خواست،بعدشم وقتی فک میکنی ممکنه برگرده خب دوست داره لابد چرا طلاق

بخدا کاربر آقا هستم🤒🤒
اول که با یه وکیل صحبت کن مساله ی ب این مهمی رو،دوم که تو باید وکالت بگیری و تا ۳ماه اون میتونه رجوع ...

ممنون مشورت میکنم حتما با وکیل 

اخه خیلی آدمای دغل باز و دروغگویی هستن..فک میکنم اینکه میگن طلاق و اصرار دارن ک توافقی ی مبلغی بگیرم راهی هست واسه بخشیدن بقیه مهریم واسه همین این سوال واسم پیش اومد  

ممنون مشورت میکنم حتما با وکیل  اخه خیلی آدمای دغل باز و دروغگویی هستن..فک میکنم اینکه میگن طل ...

بنظر من روند دادگاه هم همینه ک ب زن وکالت میدن اما حتما یه مشورت بکن با وکیل

بخدا کاربر آقا هستم🤒🤒

[QUOTE=211106080]ممنون مشورت میکنم حتما با وکیل  اخه خیلی آدمای دغل باز و دروغگویی هستن..فک میکنم اینکه میگن طل ...[/QUOTدفتر اسناد رسمی ک رفتید عنوان میکنید که مهریتون رو دارید میبخشید در ازا حق طلاق نمیتونه کلک بزنه طلاق هم بائن هست بخاطر بخشیدن مقداری از مهریه تون و  با وکالت طلاق بگیرید ایشون حق رجوع نداره...از طرفی هم حتما نیاز نیست وکالت در طلاق بگیرید توافقاتتون رو مکتوب کنید و امضا کنید بین خودتون و بعد تشکیل پرونده برید دادگاه سر جلسه رسیدگی همه خواسته هاتون طبق توافقاتتون صورتجلسه میشه و رای میدن بعدشم با خیال راحت میرید محضر و طلاق جاری میشه

فقط حواست جمع باشه حتما وکالت در طلاق و بخشش مهریه همزمان نوشته و امضا بشه و اینکه اولا وکالتت بلاعزل باشه که بعدا نتونه وکالت در طلاقت رو ساقط کنه دوم اینکه حتما نوشته بشه حق فرجام خواهی و تجدید نظر حواهی از همسرتون ساقط بشه و سوم اینکه حتما وکالت در توکیل بهتون بده که بتونید خودتون ی وکیل بگیرید و همراه اون وکیل برای کارهای طلاقتون اقدام کنید اگه این شرایط رو رعایت نکنی ممکنه ب مشکل بربخوری حواستو جمع کن