2777
2789

سلام بچه ها 

من اصل دیپلم و پیش دانشگاهیمو دانشگاه نگه داشته و بهم نمیده( دانشگاه دولتی )

حالا برای ثبت نام حصضوری پیام نور میگه باید بیاری به نظرتون اگر گپی برابر اصل ببرم قبول میکنن ؟؟؟ کسی بوده  ابن جوری بره پیان نور ؟؟؟

من پیام نور ثبت نام کردم مدارکو اسکن کرد اصلشونو تو سایتشون ک ثبت نام الکترونیکی بود

دیگه کپی و اینا چیزی نخواست

حضوری فقط رفتم گف کد دانشجویی بگو گفتم بعد گف حالا تایید شدی

چرا میخای از دولتی بری پیام نور😨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پیام نور ثبت نام کردم مدارکو اسکن کرد اصلشونو تو سایتشون ک ثبت نام الکترونیکی بود دیگه کپی و این ...

پس چرا از من  هم اصل  و هم کپی می خواد ؟؟؟

دولتی لیسانسمو تموم کردم می خوام پیام نور یه لیسانس دیگه بگیرم

من موقع ثبت نام هنوز مدرک اصلیم اماده نشده بود جاش یه برگه موقت بم داده بودن اونو بردم برا ثبت نام

مال من  دست دانشگاه قبلیه 

دیپلم موقت و دادم بهشون میگه باید اصلشو بیاری  با اصل پیش

پس چرا از من  هم اصل  و هم کپی می خواد ؟؟؟ دولتی لیسانسمو تموم کردم می خوام پیام نور یه ل ...

نمیدونم والا

من ک رفتم ثبت نام اینو رو خواست حتی کپی و اینا دیگه حضوری نخواستن🤔به خاطر کرونا ثبت ناما غیر حضوری بود

حالا شما ی زنگ بزن بپرس، پرسیدن که عیب نیست🤗

آهان👌😅تعجب کردم اخه😂از دولتی بری پیام نور😅😂