بچه ها این بور طبیعی ها رو دیدین؟ موهاشون زيتوني دوديه؟ من اون رنگی میخام موهامو بکنم، چه رنگی بخرم؟ 😢 هر چی فکر میکنم نمیفهمم چه رنگی باید بگیرم موها خودمم قهوه ای تیرس
موهام تا وسطا کمره. رنگم سخت میگیره. ضخیمه یعنی. ولی نمیخوام دکلره کنم
خب عزیزم نمیخوای دکلره کنی بیخیال این رنگ شو😑
💢💢💢باردار نیستم تیکر بارداری زدم که بعداز تمام شدن تیکرباردار باشم🥰.میشه برام دعااااکنین اگه اینبار باردارشدم بچم سالم باشه🙏ان شالله خداااااوند به تموم منتظراااااا بچه سالم وصالح ببخشه🤲
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خب چیکار کنم😪😪دکلره که میگن رنگ روش میره بعد ی مدت. ی راه جلو پام بزار😪
باور کن راهی دیگه بگم اون رنگی که میخوای درنمیاد.اگه پیشت بودم خودم برات رنگ میزدم😜
💢💢💢باردار نیستم تیکر بارداری زدم که بعداز تمام شدن تیکرباردار باشم🥰.میشه برام دعااااکنین اگه اینبار باردارشدم بچم سالم باشه🙏ان شالله خداااااوند به تموم منتظراااااا بچه سالم وصالح ببخشه🤲
خب من چیکار کنم دخترم و اون رنگی میخام😪ببین رنگو گزاشتم
دیدم
یکم عیبی نداره ولی این رنگ گذاشتی ترکیب زیتونی نداره