2777
2789
عنوان

رنگ مو تووووورو خدا بیاین آرایشگرا

321 بازدید | 36 پست

بچه ها این بور طبیعی ها رو دیدین؟ موهاشون زيتوني دوديه؟ من اون رنگی میخام موهامو بکنم، چه رنگی بخرم؟ 😢 هر چی فکر میکنم نمی‌فهمم چه رنگی باید بگیرم موها خودمم قهوه ای تیرس

عزیز یه پیج معروف تو اینستا هست فروشنده آقاس و بشدت تکنیکی راهنماییت میکنه هر رنگی ک بخوای، برو ازش بپرس همونی ک میخایو بخر، کلا رنگ میفروشه

آدَمی شـٰاگـِرد و دَرد اُستـٰادِ اُوست...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم باید اول مواد بی رنگی بگیری وموهاتو بی رنگ کنی باید هیچ قرمزی توموهات نمونه

💢💢💢باردار نیستم تیکر بارداری زدم که بعداز تمام شدن تیکرباردار باشم🥰.میشه برام دعااااکنین اگه اینبار باردارشدم بچم سالم باشه🙏ان شالله خداااااوند به تموم منتظراااااا بچه سالم وصالح ببخشه🤲

برای بی رنگ کردن مو به پودر دکلره سفیدمرغوب واکسیدان شماره ۲یا۳ احتیاج داری.باید ببینم موهات چقدره اندازش.اینکه ضخامتشو بدونم؟؟؟

💢💢💢باردار نیستم تیکر بارداری زدم که بعداز تمام شدن تیکرباردار باشم🥰.میشه برام دعااااکنین اگه اینبار باردارشدم بچم سالم باشه🙏ان شالله خداااااوند به تموم منتظراااااا بچه سالم وصالح ببخشه🤲
قرمزی ندارم ولی نمیخوام دکلره کنم. دخترم

خب عزیزززززم بدون دکلره اصلا نمیتونی دودی زیتونی روموهای قهوه ای دربیاری

قرمزی ندارم ولی نمیخوام دکلره کنم. دخترم

اگه خواستی کامل توضیح بدم برات