2777
2789
عنوان

رنگ مو تووووورو خدا بیاین آرایشگرا

321 بازدید | 36 پست

بچه ها این بور طبیعی ها رو دیدین؟ موهاشون زيتوني دوديه؟ من اون رنگی میخام موهامو بکنم، چه رنگی بخرم؟ 😢 هر چی فکر میکنم نمی‌فهمم چه رنگی باید بگیرم موها خودمم قهوه ای تیرس

عزیز یه پیج معروف تو اینستا هست فروشنده آقاس و بشدت تکنیکی راهنماییت میکنه هر رنگی ک بخوای، برو ازش بپرس همونی ک میخایو بخر، کلا رنگ میفروشه

آدَمی شـٰاگـِرد و دَرد اُستـٰادِ اُوست...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم باید اول مواد بی رنگی بگیری وموهاتو بی رنگ کنی باید هیچ قرمزی توموهات نمونه

💢💢💢باردار نیستم تیکر بارداری زدم که بعداز تمام شدن تیکرباردار باشم🥰.میشه برام دعااااکنین اگه اینبار باردارشدم بچم سالم باشه🙏ان شالله خداااااوند به تموم منتظراااااا بچه سالم وصالح ببخشه🤲

برای بی رنگ کردن مو به پودر دکلره سفیدمرغوب واکسیدان شماره ۲یا۳ احتیاج داری.باید ببینم موهات چقدره اندازش.اینکه ضخامتشو بدونم؟؟؟

💢💢💢باردار نیستم تیکر بارداری زدم که بعداز تمام شدن تیکرباردار باشم🥰.میشه برام دعااااکنین اگه اینبار باردارشدم بچم سالم باشه🙏ان شالله خداااااوند به تموم منتظراااااا بچه سالم وصالح ببخشه🤲
قرمزی ندارم ولی نمیخوام دکلره کنم. دخترم

خب عزیزززززم بدون دکلره اصلا نمیتونی دودی زیتونی روموهای قهوه ای دربیاری

قرمزی ندارم ولی نمیخوام دکلره کنم. دخترم

اگه خواستی کامل توضیح بدم برات