2777
2789
عنوان

سونوگرافی بعد از انتقال جنین

2312 بازدید | 2 پست

سلام خانما، من ۹شهریور انتقال جنین داشتم بعد از سه هفته ک رفتم آزمایش عدد بتام ۹۱بود و سه روز بعدش شد ۱۵۰. گفتن دو هفته بعدش برم سونو یعنی ۱۴مهر. ساک تشکیل شده بود اما جنین دیده نشد... گفتن یا زود رفتم سونو یا پوچ هستش.... به نظرتون زود رفتم ؟تقریبا تو هفته پنجم بعد از انتقال بودم.... و اینکه احتمال داره مثل عدد بتا ک دیر بالا رفت جنین هم دیر تر مشخص بشه!!؟ کسی اینطوری بوده؟

سلام عزیزم نگران نباش من زن داداشم انتقال جنین انجام داده اونم همینطوری رفت سونوگرافی اما نشون داده نشد خیلی نگران بودیم دکتر گفت باید هفته دیگر یه سونوگرافی بده پیش میاد که دیرتر تشکیل میشه ما کلینیک نیکان بردیمش دکترای خوبی داره عالیه شمارشو واستون میذارم 29121060

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.