2777
2789
عنوان

احساس حرکت جنین توی واژن

| مشاهده متن کامل بحث + 18885 بازدید | 41 پست
نه فردا باید برم

اگه نتیجه ای گرفتید برای منم پیام بذارید لطفاً .

انشالله خیره .

آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم بعضی وقتها حس میکردم فک نکنم مشکلی باشه پسر من تازه بدنیا اومده

آخی مبارکه . تنش سلامت

آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍
توی سونو گفته بریچ یا سفالیک  آخه اکثرا بریچ این حسو به آدم میده

نه نگفته بهم .

منم باردارم دختره  تو واژنم ک‌هیچ احساس میکنم میخاد دنیا بیاد دکتر گف پایینه گفت هر وقت احسا ...

نه من حس درد ندارم خدارو شکر .

پس برای خیلی ها پیش میاد نگران نباشم.

پسر منم همینطور بود به دکترم گفتم گفت خوب الان بچه همونجاس هفته ۲۲ اینطورا بودم منم گفت ماهت بره بال ...

اومد بالا؟

اسی وای نمیدونی من چقدددد درگیراین موضوع بودم چن وقت بچه دوممه هفته ۲۰ام ازهفته۱۶تکوناشوحس کردم ازهفته۱۹کامل حرکتاشومیفهمم امامدام انگارتوواژنه رفتم دکترم گف همه مامانااولش اینجوری حس میکنن بعدمیادبالابچه حتی من اینجاازچن نفرپرسیدم اونام همینجورحس مییکردن حالانمیدونم واقعاربطی ب جنسیت داره اخه هرمامانی ک دیدم بچش دختره عین منوشماس ولی دکترم گف ک طبیعیه فقط میگف صاف بخواب یک بالش بزارزیرباسنت پاهاتوتکیه بده ب دیوار تایک ربط هروزاین کاروبکن بچه خودش میادبالا بعد ارتفاع رحمموگرف گف اصن پایین نیس ببین بالاس انگاربادستش بهم نشون داد گف احتمالادستوپاش یاسرشه وگرنه بدنش بالاس نگران نباش حتی من طول سرویکسم۳۲فک میکردم ازونه این میگف نه پیاده رویتم بکن کاراروزمرتم انجام بده دیگه نمیدونم خدامیدونی

سرویکست چنده؟

بعدلگن دردواژن دردم داری؟؟

دخترنازم منتظرتم مامانی
اسی وای نمیدونی من چقدددد درگیراین موضوع بودم چن وقت بچه دوممه هفته ۲۰ام ازهفته۱۶تکوناشوحس کردم ازهف ...

سلام.

نه من درد لگن و واژن ندارم . 

فقط هم موقع تکون خوردنش حس میکنم تو واژن هست . مواقع عادی اصلا اینجور حسی ندارم . تکون خوردنش عین نبض محکم توی واژنه . طوریکه میگم نکنه الان بیفته پایین !!

مال منم آخرین بار ۳۲ بود . 

از سونو انومالی هفته هجده نرفتم دیگه . 

اسی وای نمیدونی من چقدددد درگیراین موضوع بودم چن وقت بچه دوممه هفته ۲۰ام ازهفته۱۶تکوناشوحس کردم ازهف ...

چقدر تکون میخوره دختر شما ؟

دوروزه دختر من کم شده تکون خوردنش . دیروز یک بار و شب موقع خواب هم یک بار حس کردم .

امروز هم از صبح یک بار حسش کردم .

و یه سوال دیگه . شما آبریزش داری یا اصلأ نداری ؟