2777
2789
عنوان

برا واکسن ۱۸ ماهگی بجا کمپرس گرم میشه بچه را تو تشت آب گرم بشونیم؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 592 بازدید | 28 پست
خیلی ممنون از همگی برم ببینم میزاره حوله گرم بزارم اگه نذاشت بیخیال میشم

عزیزم چند ثانیه سرگرمش کن و کمپرسو بزار ..تو فاصله زمانی تکرارش کن

شما نگاه قشنگی داری پشت اون نگاه یه قلب بزرگ میتپه ...برا حل مشکل همه دنیا یه صلوات میفرستی؟جای دوری نمیره اول از همه به خودت برمی گرده....ممنون مهربون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای من فردا باید ببرم بزنم بچمو خیلی اذیت میشن؟

پسر من روز اول که واکسن زد خوب بود

از روز دوم نمیتونست پاشو تکون بده و راه بره 

😍الهی به امید تو❤میشه برای سلامتی بچه هام یه صلوات بفرستید؟
وای

به این فکر کن که بالاخره تمام میشه و آخرین واکسن بچه گیشه.و تجربه ی من از این واکسن اینه که هر چی بچه بعد این واکسن تحرک داشته باشه کمتر اذیت میشه.مثلا بعدش اگه میتونی ببرش پارک بازی کنه .

۲۰دقیقه حوله گرم گذاشتم دیگه نذاشت

نه عزیزم یه دیقه میزاشتی نیم ساعت بعدم دوباره میزاشتی 

شما نگاه قشنگی داری پشت اون نگاه یه قلب بزرگ میتپه ...برا حل مشکل همه دنیا یه صلوات میفرستی؟جای دوری نمیره اول از همه به خودت برمی گرده....ممنون مهربون
خیلی بده واکسنش.معلوم نیست کدوم اسکولی کشفش کرد.گور به گور شه

برای خوبی خود بچه هست خدا رحمتش کنه🙄

درخواست دوستی ⛔وقتے زنے حسـادت نڪردو دیگہ گیـر نـدادخـوشحـال نبـاش بـدون دیگہ تـو دلـش جـایے نـدارے
نه عزیزم یه دیقه میزاشتی نیم ساعت بعدم دوباره میزاشتی 

۲ دقیقه میزاشتم دو دقیقه نمیزاشتم کلا ۲۰دقیقه گذاشت این کار را انجام بدم حوله را میدید جیغ میزد با اینکه اصلا اونطوری داغ نمیکردم فقط گرم میکردم

۲ دقیقه میزاشتم دو دقیقه نمیزاشتم کلا ۲۰دقیقه گذاشت این کار را انجام بدم حوله را میدید جیغ میزد با ا ...

اشکال نداره زیادم حساس نباش...بچه ها با هم فرق دارن پسر من فقط واسه واکسن هیجده ماهگی اذیت شد اونم چون پاش درد میکرد .یه دو روزه تموم میشه