عزیزم چند ثانیه سرگرمش کن و کمپرسو بزار ..تو فاصله زمانی تکرارش کن
شما نگاه قشنگی داری پشت اون نگاه یه قلب بزرگ میتپه ...برا حل مشکل همه دنیا یه صلوات میفرستی؟جای دوری نمیره اول از همه به خودت برمی گرده....ممنون مهربون
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
به این فکر کن که بالاخره تمام میشه و آخرین واکسن بچه گیشه.و تجربه ی من از این واکسن اینه که هر چی بچه بعد این واکسن تحرک داشته باشه کمتر اذیت میشه.مثلا بعدش اگه میتونی ببرش پارک بازی کنه .
نه عزیزم یه دیقه میزاشتی نیم ساعت بعدم دوباره میزاشتی
شما نگاه قشنگی داری پشت اون نگاه یه قلب بزرگ میتپه ...برا حل مشکل همه دنیا یه صلوات میفرستی؟جای دوری نمیره اول از همه به خودت برمی گرده....ممنون مهربون
۲ دقیقه میزاشتم دو دقیقه نمیزاشتم کلا ۲۰دقیقه گذاشت این کار را انجام بدم حوله را میدید جیغ میزد با ا ...
اشکال نداره زیادم حساس نباش...بچه ها با هم فرق دارن پسر من فقط واسه واکسن هیجده ماهگی اذیت شد اونم چون پاش درد میکرد .یه دو روزه تموم میشه