2777
2789
عنوان

بچم ۲۳ماهشه حرف نمیزنه!!

286 بازدید | 12 پست

سلام دوستان ـ

دخترم ۲۳ماهشه و در حد مال منه و بیا و مه مه و به به.بابا و مامان و داداش و اجی میگه.عمورو میگ ولی میگم بگو خاله مگ نه.یا همراه شعر ها ریتم اهنگشو میگیره.هر چی هم میگم بیار میاره و متوجه میشد و از ۱۴ماهگی متوجه میشد اکثر چیزارو.خودش دوس داره کفششو بپوشه و بندشو ببنده.فقط لغات و زیاد نمیگه و کمی هم خجالته و بغل کسی بره گریه میکنه زود.نظرتون چیه؟؟

خدایا مرسی😍❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امممممم نظر کارشناسانه بنده اینه که کم کم یاد میگیره زیاد سخت نگیر 

سوال دیگه ای بود در خدمتم

لطفا برای شادی روح مادربزرگ مهربونم صلوات بفرستید،۱۴۰۰/۶/۱۸رفتش پیش خدا.فقر چیزی را نداشتن است اما آن چیز پول نیست،طلا و غذا نیست،فقر گرسنگی نیست،فقر همان گرد و خاکی است که بر کتاب های به فروش نرفته کتاب فروشی می نشیند،فقر پوست موزی است که از پنجره یک ماشین به خیابان انداخته می شود،فقر شب را بی غذا سر کردن نیست،فقر روز را بدون اندیشه به سر بردن است       دوستان من قبلا خواننده خاموش بودم😅 هر کسی یه نظری داره پس بیاید به نظرات هم احترام بزاریم،باتچکر🌹دلگیرم از جماعت نی نی سایتی👩‍🦯👩‍🦯           

من پسر داییم ۴ سالشه هنوز فقط ب خوراکی خوشمزه میگه عام و دیگه هیچی با اشاره حرف میزنه  . بچه های دیگه ای هم داشتیم ک اینطوری بودن ولی بعدا خوب شدن.

اگ دکتر بردیش و مشکل خاصی نداشته ک عب نداره بعضی از بچه ها دیرتر ب حرف میان

من پسر داییم ۴ سالشه هنوز فقط ب خوراکی خوشمزه میگه عام و دیگه هیچی با اشاره حرف میزنه  . بچه ها ...

وسطای نه ماهگی راه رفت فقط یبار تکرار میکنه همچیو ک میگم بعد میخنده میگ نه فرار میکنه🤦🏻‍♀️😂

خدایا مرسی😍❤

بچه جاریم که ۳سالشه در همین حدی که شما میگین هستش ودکتر گفته اشکال نداره فقط تنبلیش میشه که کلمه هارو بگه باید مجبور بشه که کلمه رو اداکنه مثلا چیزی رو که میخواد اشاره میکنه بگی متوجه نمیشم تا مجبور شه اسمش رو بگه

اگـه وجــود خـــــــدا باورت بــشــه🥰خـــــــــــــــدا یه نـــقــــــطــه میندازه زیــر بــاورت …🤔میشه: یاورت…😍به همین راحتی♥️

خیلی براش حرف بزن براش شعر بخون دخترمن تقریبا بیست و دوماهشه تا دوسه ماه پیش خیلی حرف نمیزد درحد بیستا کلمه اما از دوماه پیش شبی ی دونه تخم بلدرچین ابپزبهش میدم و خییییلی براش شعرمیخونم الان ماشالله هرچی میگیم تکرار میکنه حتی اسم شعرایی ک براش میخونم بهم میگه براش میخونم یا بلده بشماره یاباتلفن حرف میزنه شاید الان بالای پنجاه کلمه بلده وشعر چشم چشم دوابرو برام میخونه خودم فکرمیکنم از تخم بلدرچینه و زیادباهاش حرف میزنم

من بچه ای دیدم که تا ۵ سالگی حرف نمی‌زد، الان مشکلی نداره 

نگران نباش همه بچه ها مثل هم نیستن

𝑵𝒐 𝒎𝒂𝒕𝒕𝒆𝒓 𝒉𝒐𝒘 𝒉𝒂𝒓𝒅 𝒊𝒕 𝒊𝒔, 𝒋𝒖𝒔𝒕 𝒌𝒆𝒆𝒑 𝒐𝒏 𝒈𝒐𝒊𝒏𝒈. 𝑪𝒂𝒖𝒔𝒆 𝒚𝒐𝒖 𝒉𝒂𝒗𝒆 𝒕𝒐 𝒔𝒉𝒊𝒏𝒆 𝒂𝒔 𝒔𝒂𝒎𝒆 𝒂𝒔 𝒕𝒉𝒆 𝒔𝒉𝒊𝒏𝒊𝒆𝒔𝒕 𝒔𝒕𝒂𝒓𝒔 ✨✨✨✨کاربرے بـہ من تعلق گرـ؋ـته؛ تاپیک هاے قبلے براے من نیست...