2777
2789
عنوان

نظرسنجی واسه اسم

132 بازدید | 12 پست

لطفا نظر بدید بچه ها

ضمنا اسم پسر بزرگم پارساست ولی خیلی روند بودن اسماشون برام مهم نیست

تعداد رای : 28
نظرسنجی
علیسان
15
53%
صدرا
6
21%
دانیال
7
25%
😍نی نی کوچولوی نازم منتظرتم نرمالوی قشنگم😍

علیسان خیلی قشنگه و جدید

...گر نباشد رنگ رویا به چه دل باید سپرد/!؟...                            ( گفت چشم تنگ دنیا دوست را                                               یا قناعت پرکند یا خاک گور ._.                                                    خب لازم شد بگم ک من متولد ۸۸نیستم و این عددو برای اوکی شدن کاربریم همینجوری الکی گذاشتم لطفا هی نگید متولد ۸۸ام(با تشکر)😂❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسم پوریا و آیهان و آرکان قشنگه

با عشق به bts زندم ؛ با عشق به bts زنده میمونم ؛ با عشق به bts زنده خواهم ماند ، با افتخار army هستم ! با احترام به همه هیترا ولی میپیچونمشون لای پیپرا💜💜💜
علی قشنگتر از علیسانه بنظرم انشاءالله قدمش پر از خیر و برکت باشه براتون🤍

زنده باشید

بله علی خیلی قشنگه ولی پدرش به دلایلی نمیخواد اسمی باشه که خیلی فراوانی داشته باشه

آره ولی نمیدونم چرا بعضیا خیلی موضع میگیرن دربرابرش

چرا؟؟

خب شما کاری ب بعضیا نداشته باشید اون چیزی ک دوست دارید انتخاب کنید در نهایت نظر شما مهمه 

...گر نباشد رنگ رویا به چه دل باید سپرد/!؟...                            ( گفت چشم تنگ دنیا دوست را                                               یا قناعت پرکند یا خاک گور ._.                                                    خب لازم شد بگم ک من متولد ۸۸نیستم و این عددو برای اوکی شدن کاربریم همینجوری الکی گذاشتم لطفا هی نگید متولد ۸۸ام(با تشکر)😂❤
چرا؟؟ خب شما کاری ب بعضیا نداشته باشید اون چیزی ک دوست دارید انتخاب کنید در نهایت نظر شما مهمه  ...

میترسم فردا همین نظرات منفی رو تو جامعه خودش بشنوه و روش تاثیر بزاره

میترسم فردا همین نظرات منفی رو تو جامعه خودش بشنوه و روش تاثیر بزاره

بتید سعی کنید بچه با اعتماد بنفسی و تربیت کنید دیگه

اتفاقا علیسان خیلی اسم قشنگیه 

بتید سعی کنید بچه با اعتماد بنفسی و تربیت کنید دیگه اتفاقا علیسان خیلی اسم قشنگیه 

بدمم میاد بعضیا تا اسمو میشنون میگن وااا  خب چرا علی نمیزارین😏

بدمم میاد بعضیا تا اسمو میشنون میگن وااا  خب چرا علی نمیزارین😏

مگ قراره اونا تصمیم بگیرن 

علیسان بروز تره هم علی هم سان 

نیکان 

آراد و ...

علیسان جدیدتر  اونوریا  قدیمین   آرسان  سایمان  سامین  هیرسا  رایان  دانیار   دیار    دایان   ارشان   رادمان   رامان  آرسام   مهرسام  کارن  آدرین ادوین  edvin   هم قشنگن