2777
2789
عنوان

با .... پسری

1474 بازدید | 209 پست

دوس پسری ک موهاشو کوتاه نمیکنه چیکار میکنید؟خاهشا روشن فکران نیان تو ک ب تو چ و این حرفا چون اعصاب ندارم 

چون موی بلند یکم جلب توجه میکنه بلانسبت نی نی سایتیا بعضی دخترام واقعا کرم دارن خاهشا نگید ضد زن چون دیدم ک میگم فقط ی چی گرفتید زبون هی ضد زن ضد زن

ب  بزرگی ن، ب آدم بودن احترام میذارم از نی نی سایت آموختم ک ی عده فقط برای عقده گشایی اینجان چون چند نفر عقده ای بخاطر ی لیوان کاپوچینو تعلیقم کردن ●_● "تاکید کردما ی عده" حالا ک تا اینجا اومدی میشه با قلب مهربونت برای حال دلم و قبولی تو کنکور ی صلوات مهمونم کنی واقعا قبول دارم ک دعای نی نی سایتیا گیراس😊
اروم باش

پیشگیری کردم🥺😂

ب  بزرگی ن، ب آدم بودن احترام میذارم از نی نی سایت آموختم ک ی عده فقط برای عقده گشایی اینجان چون چند نفر عقده ای بخاطر ی لیوان کاپوچینو تعلیقم کردن ●_● "تاکید کردما ی عده" حالا ک تا اینجا اومدی میشه با قلب مهربونت برای حال دلم و قبولی تو کنکور ی صلوات مهمونم کنی واقعا قبول دارم ک دعای نی نی سایتیا گیراس😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما کار خاصی با پسرا نمیکنیم😂حالا چه موهاش بلند باشه چه کوتاه😂ماشین بگیر فرق سرشو یهویی بزن بقیه رو خودش میزنه البته ممکنه ولت کنه😂

دخترم😌نگید دخترو چه به فوتبال🤫💙 اگه مخالفی نظر منو پاسخ نده  درخواست دوستی قبول نمیکنم حتی خانم ها
موی بلند که خیلی زشته فکر نکنم دخترا بپسندن

وای انقد حرص خوردم و دعوا کردم دیگ کم آوردم آخرش گفتم تو نزنی من فردا میرم موهامو از ته میزنم دعوا بدتر بالا گرفت

کات میکنم (جهت خورد کردن اعصاب استارتر🙂😂)

نکن خاهرم ب اندازه کافی قاطیم😂😂

دخترا موی بلند پسرا رو میخوان چیکار 🤔

نویسنده ها عشق را بزک کرده اند، زشت و زیبا کرده اند،به ان صورت داده اند. هوگو میگوید:بسیاری ادم ها اگر عشق را در داستان ها نخوانده بودند هرگز عاشق نمی شدند./ کاش میشد جایی در پس کوچه های این شهرِشلوغ تورا یافت…مثلا یک عصر دلنشنینِ بهاری، درکافه ای مشرف به رودخانه،هنگام خوردن قهوه ای تلخ چشم در چشم شویم../ یاالله احلامنا بین یدیک.. فحققنا   

اگر نظر خواستی که متاسفانه این حقیقته که  موی خودشه ، دلش میخواد اینجوری باشه، اگر براش میترسی که اگر بخواد زیر آبی بره کچل هم باشه میره،من  فراررررررررر باورکن فقط نظرمو گفتم.🤣🤣

گریه نمیکنم.....نه اینکه دل سنگ باشم.....ریمل گررررونه😂😉
ما کار خاصی با پسرا نمیکنیم😂حالا چه موهاش بلند باشه چه کوتاه😂ماشین بگیر فرق سرشو یهویی بزن بقیه رو ...

کاش دم دستم بود بخدا میدونه دیوونم کچل کچلش میکردم