2777
2789

من اعتقاد دارم در موردش حدیثم داریم.   هروقت قمر در عقربه با شوهرم دعوام میشه خخخ

دو ساله مبتلا به ام اس هستم...    عاشق شوهر و دخترمم.  مهربون و شوخ طبعم در عین حال مغرور.  با همه ارتباط میگیرم جز خواهر شوهرام😅 از اون موفرفری هایی هستم که آرزومه موهام لخت باشه🙄    به طلسم و جادوجنبل اعتقاد ندارم و باورم اینه که هر چیزی علت منطقی داره.   دوست دارم همیشه نماز بخونم ولی خیلی وقتا تنبلیم میکنه وضو بگیرم ! خدایا چی میشد وضو رو بیخیال میشدی...😑  خودم زیاد حرف میزنم ولی حوصله آدم پرحرف و ندارم☺

من شنیدم که پیگیر این مسائل نباید باشیم بلکه با عقل تصمیم بگیریم و توکل به خدا کنیم و به خاطر این مسائل برناممونو تغییر ندیم. فوقش برای قرص بودن دل یه صدقه رد میکنیم

تعجیل در فرج صلوات ( با ذکر و عجل فرجهم).فقط یک بار زندگینامه ووصیتنامه شهید بابک نوری هریس رو بخون.عکسشم ببین. فوقالعادس 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ستاره شناسا میگن هر ماه به ۱۲ قسمت تقسیم میشه زمانی که به برج عقرب یا همون آبان میرسه یک سری کارهایی مثل ازدواج یا معامله یا سفر انجام نشه بهتره چون عواقب خوبی نداره.   معمولا بین ۳ تا ۵ روز در هر ماه قمر در عقربه

دو ساله مبتلا به ام اس هستم...    عاشق شوهر و دخترمم.  مهربون و شوخ طبعم در عین حال مغرور.  با همه ارتباط میگیرم جز خواهر شوهرام😅 از اون موفرفری هایی هستم که آرزومه موهام لخت باشه🙄    به طلسم و جادوجنبل اعتقاد ندارم و باورم اینه که هر چیزی علت منطقی داره.   دوست دارم همیشه نماز بخونم ولی خیلی وقتا تنبلیم میکنه وضو بگیرم ! خدایا چی میشد وضو رو بیخیال میشدی...😑  خودم زیاد حرف میزنم ولی حوصله آدم پرحرف و ندارم☺
صورت فلکی عقرب رو قبول داری یا برج عقرب رو

بیشتر جدول صورت فلکی و توجه میکنم

پیج های استرولوژی رو دنبال کنی میبینی

خرافه نیست و انرژی سیارات روی ما اثر دارن

قمر در عقرب وقتی هست که ماه وارد آبان یا همون برج عقرب میشه

از نظر انرژی ایی همه حساس تر میشن و سنگینی میگن هست و بهتره کارهای مهم رو توش انجام ندیم.

وزن شروع: ۶۳.۶۰۰  وزن فعلی: ۶۲.۲۵۰  وزن هدف: ۵۵ 💙 رفت روی تخت خوابید. غمش هم جای دیگری نداشت که برود، کنارش دراز کشید !
خب هم برج عقرب هس هم صورت فلکی کدوم درسته

برج عقرب یا ماه ابان زمانیه که خورشید در صورت فلکی عقرب قرار داره یعنی از صفر درجه تا تقریبا 30 درجه ی صورت فلکی عقرب قرار میگیره

اما ماه سرعت چرخش بالاتری داره و تو هر برجی 2 3 روز ماه تو صورت فلکی عقرب میره

سرعت حرکت ماه بالاتر از خورشیده

وزن شروع: ۶۳.۶۰۰  وزن فعلی: ۶۲.۲۵۰  وزن هدف: ۵۵ 💙 رفت روی تخت خوابید. غمش هم جای دیگری نداشت که برود، کنارش دراز کشید !
نتیجه؟

نفهمیدی چی گفتم؟

ما یک سری صورت فلکی داریم

و سیارات در حال چرخش هستن و دائم ازین صور فلکی رد میشن

یکی ازین صور فلکی اسمش عقرب هست یا اسکورپیو

وقتی خورشید وارد صورت فلکی عقرب میشه میگن ماه آبان شده

وقتی ماه وارد صورت فلکی عقرب میشه میگن قمر در عقرب شده

سرعت حرکت ماه و عبورش از صورت فلکی سریع هست و تند تند می چرخه

سرعت خورشید کند هست. وقتی یک دور از تمام صور فلکی 12 گانه بگذره میگیم یک سال گذشته و سال نو شده