2777
2789
عنوان

بچه ها بیاید ضروریه

73 بازدید | 10 پست

تو تلگرام ی کانال کاردرمنزله بعد واسه اینکه بگه کارش چیه شماره تماس میخاد بدم شماره تماس یا نه بنظرتون؟

یک عدد تخس😬       اکانت خاهرمه واگذار شده ب بنده...امیدوارم هرچه زودتر تاپیکاشو پاک‌کنم😬😁

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ازداداشی شوهری کسی بده

ب داداشم گفتم گف اینا درست نیس ولش کن😑منم ک کنجکااااو😂

یک عدد تخس😬       اکانت خاهرمه واگذار شده ب بنده...امیدوارم هرچه زودتر تاپیکاشو پاک‌کنم😬😁
برا ما گفت ۳۰ت بزنین بحساب با شمارتون و عکس فیش و آدرستون ک براتون چیز میز بفرستیم . بعدازینکه فرستا ...

اهان من بهشون گفتم توهمین تلگرام بگید اصرار داره ک شماره بفرستم

برا ما گفت ۳۰ت بزنین بحساب با شمارتون و عکس فیش و آدرستون ک براتون چیز میز بفرستیم . بعدازینکه فرستا ...

کار تحقیق نویسی چطوره؟ب دردمیخوره؟