2777
2789
عنوان

ب نوزاد چهار ماهم آب هندوانه دادم بده به نظرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 5096 بازدید | 26 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیزی نمیشه، نهایت یه کمی اسهال بشه ولی آب هندونه واسه بچه ۴ ماهه سنگینه و دیگه بهش نده

حتی بهداشتم توی میوه ها میگه اول هویج، سیب و موز و در آخر هندونه

آدم بزرگم هندونه میخوره معده ش میسوزه چه برسه به بچه

ببین اگه وزنش دو برابر زمان تولدش شده و گردن میگیره میتونی بهش غذاها و چیزای مخصوص نی نی ها بدی بخوره 

اینو دکتر خواهر زادم گفته بود تو چهار ماهگی بهش فرنی و این چیزا دادیم

تیکر کنکور💊💉... دعام کنین که تنبلی نکنم❤... هدف پرستاری دزفول💉💚....    
ن فقط موز نده چون سنگین بعد یکسال بده مابقی میوه ها عیبی نداره

دکتر دخترم وقتی 6ماهه بود گفت فقط میتونی بهش موز و سیب بدی بعد از یک سالگی میتونی بهش همه میوه ها رو بدی حتی بهداشتم همینو بهم گفت

چرا بر عکس میگی😁😁

چیزهایی که در غیر وقت خودش به بچه ها می دید شاید تا مدتها هیچ مشکلی برای بچه ها ایجاد نکنه اما زخم معده های بزرگسالی و هزاران مشکل گوارشی بعدها به خاطر همین کارهاییه که مادرها در نوزادی با بچه ها کردند

ما به داداشم آب هندونه داده بودیم بعد این نصفه شب گریه کرد و قرمز بالا آورد فک کردیم خون بالا آورده🤣

بردیم شبانه بیمارستان 

حالا نمیشه اثر انگشت بزنم به جای امضا؟🤨
ببین اگه وزنش دو برابر زمان تولدش شده و گردن میگیره میتونی بهش غذاها و چیزای مخصوص نی نی ها بدی بخور ...

بله گلم وزنش از دو برابر بیشتر شده گردن هم میگیره 

جات تو دلم خیلی خوبه سالم بمون بزرگ شو بیا بیرون ک ببینمت و با دیدنت منم دوباره متولد شم⁦❤️⁩😍

سلام لطفا جواب بدین بچه ام از وقتی به دنیا اومده زردی داره پنج ماه میشه شیر خشک میخوره خیلی آزمایش و دکتر بردم اما میگن زردی کبدش خیلیه داروی نداره بهش بدیم میگن باید نمونه برداری از کبدش انجام بدیم میگن بعداز نمونه برداری هم داوری نداره بهش بدیم فقط میتونیم بهتون بگیم چی مشکلی داره بچه ام کوچیک نمیتونم نمونه برداری قبول کنم لطفا بگین چی میتونم بهش بدم زردیش خوب بشه خیلی چیز امتحان کردم سرخ مرز شیرخشت بیت کاسنی هرچی که بوده امتحان کردم نتیجه نداده حاله میگن آب هندونه و پرتقال خوبه بهش بدم آب انار که بهش دادم نتیجه نداشت لطفا جواب بدین