یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
چیزهایی که در غیر وقت خودش به بچه ها می دید شاید تا مدتها هیچ مشکلی برای بچه ها ایجاد نکنه اما زخم معده های بزرگسالی و هزاران مشکل گوارشی بعدها به خاطر همین کارهاییه که مادرها در نوزادی با بچه ها کردند
سلام لطفا جواب بدین بچه ام از وقتی به دنیا اومده زردی داره پنج ماه میشه شیر خشک میخوره خیلی آزمایش و دکتر بردم اما میگن زردی کبدش خیلیه داروی نداره بهش بدیم میگن باید نمونه برداری از کبدش انجام بدیم میگن بعداز نمونه برداری هم داوری نداره بهش بدیم فقط میتونیم بهتون بگیم چی مشکلی داره بچه ام کوچیک نمیتونم نمونه برداری قبول کنم لطفا بگین چی میتونم بهش بدم زردیش خوب بشه خیلی چیز امتحان کردم سرخ مرز شیرخشت بیت کاسنی هرچی که بوده امتحان کردم نتیجه نداده حاله میگن آب هندونه و پرتقال خوبه بهش بدم آب انار که بهش دادم نتیجه نداشت لطفا جواب بدین