2777
2789
عنوان

چه شغلی در امد بیشتری داره برای یه دختر؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 331 بازدید | 36 پست

اگه میخوای همین الان درامد داشته باشی ک با توجه با دانشجو بودنت یا باید منشی بشی یا تو فروشگاه کار کنی

اگه به فکر اینده هستی و درامد الان برات مهم نیست میتونی بری فروشنده چیزی ک دوست داری بشی تا دراینده مغازشو خودت بزنی

یا ی حرفه یا هنر یاد بگیری ک تا چند سال حسابی کارت بگیره و درامد داشته باشی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خسته نباشی

سلامت باشین مسافرت بودم فک کنم هواپیما گرفتتم😅😅

خانوم دکتر شما درستو خوب بخون کارت تضمین شدست ان شاءالله بتونی به مردم خدمت کنی و پول خوبیم درمیاری درکنارش ، فقط از زندگیت لذت ببر درکنارخونوادت همین

××× کاربر آقا هستم ×××    همه میمیرن ولی همه زندگی نمیکنند...
سلامت باشین مسافرت بودم فک کنم هواپیما گرفتتم😅😅  خانوم دکتر شما درستو خوب بخون کارت تضمین شد ...

خسته نباشید بازم.. دچار جت لگ شدید لابد برید بخوابید

اصلا کاری به من نداشته باشید

یک ادم بی حرفه یک میلیارد داره.. چیکارش کنه؟؟ 

😕منم مهندسی پلیمر میخونم 

کدوم شهرین؟

تو خانوادتون کسی داروخانه کارمیکنه؟

میتونی بایکی شریک شی یه داروخانه بزنی

۸۰۰تا ۱.۵میلیارد امتیازشه یک مغازه اجاره میکنید وبا حدود ۵۰۰تا یکمیلیارد جنس توش پر میکنید

مجموعا با ۱.۵تا ۲میتونی شرو کنی خیلی باکلاسه و برای خانوم مناسبه

مرد بودی خیلی چیزای دیگه هم بود تو دلالیو اینا...

البته شما مهندسی پیشنهادم اینه یه تریدر شی درامدش بسیار بیشتر میتونه باشه من خودم درکنار کارم ترید میکنم راضیم دلالیو اینام دارم منم مهندس عمرانم کارثابت دارم اینا جنبیه ولی اولین فرصت خودمم یه داروخانه میزنم.

البته میتونی ثبت نام خودرو هم بکنی نقد داری ۷۳۵ میدی فیدیلیتی ۱م میفروشی یکماهه ثبت نامشم قلق داره درکل کار زیاده خص‌صا دلالی

خسته نباشید بازم.. دچار جت لگ شدید لابد برید بخوابید اصلا کاری به من نداشته باشید یک ادم بی حرفه ی ...

اگر هدفش پوله بره دلالی و ترید مثلاخودم تو خدمتم نمیرسیدم کاری کنم رفتم سراغ ثبت نام خودو و قلقاشو یادگرفتم و خریدوفروشش ۲۵تا ماشین تواون مدت معامله کردم سود عالی داشت الانم شغلم ثابته ترید میکنم دارم و کم کم میخوام برم تو کار صادرات بسته به شرایط ،جسارت و ادمش داره

باید ببینه چیا دوس داره بگه من شاید بتونم راهنماییش کنم ، مثلا الان یه اشپزخونه درجه یک بزنه تو شهرایی مثل تهران قم اصفهان کارش حسابی میگیره حالا طرف دوس نداشته باشه هرچیم بگم