2777
2789
عنوان

برای خواهرزادم سیسمونی گرفتم

345 بازدید | 50 پست

ماه پیش واسه خواهرزادم که اسفند قراره بیاد و زیبایی های این دنیا رو ببینه سیسمونی خریدم.   الان یک ماهه هرروز میچینمشون،نگاهشون میکنم و ذوق میکنم.شما خاله شدن رو تجربه کردید؟

ما همه لایق زندگی کردنیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه تجربش نکردم چون آبجی ندارم وخوددمم 

مشکل دارم باردار نمیشم

من این امضارو از یه کاربر برداشتم عالی بود جان مادر نمی آیی؟؟چین های پیشانی مادر به تعداددلخواهت نرسیده؟؟جان مادر......میدانی تصمیم دارم وقتی به دنیا آمدی یا حتی در دلم جوانه زدی و کلبه ی احزانم را گلستان کردی چه صدایت کنم؟(ستیا.محمد)جان مادر راستی  جایت خوب است.دلت برای نوازش های مادرانه تنگ نیست که نمی آیی؟جان مادر جان جانانم چه لذت بخش است وقتی حس میکنم تو هستی ودست روی شکمم بگذارم ..وبگویم جان مادر.عشق مادر خانه سوت وکور است نمی آیی ؟؟چه زیباست در جمع باشم وتو فریاد بزنی مامان وبگویم جان مادر خدا در نزدیکی توست؟؟؟اگر دیدی یا صدایی از او شنیدی بگو مادرم منتظر من است .اجازه بگیر وبیا به درونم تا از درونم تا وجودم و قلبم برایت آشیانه بسازم تا آرزوی عشقم برآورده شود وبابای تو شود راستی جان مادراز الان باید بگویم باید به همسرم باباجون بگی جان مادر پیشانیت را بوسیدن آرزویم شده وقتی که بدنت چند روز شسته نشده باشد و بوی شیر بدهی ولباس نوزادی به تن کنی دلم می خواهد ماچی  از بین دوابرویت بزنم وبگویم خدایا شکر .آخ که قلبم تیر میکشد به آن لحظه فکر میکنم.تنم می لرزد.من دوستت دارم حتی الان که ندارمت. من عاشقت هستم جان مادر .مرا رها نکن از این همه گریه های شبانه خسته شده ام  دیگر توانی برایم نمانده !!!!تورا میخوام جان مادر

خدارو هزاران مرتبه شکر هیچوقت خاله نمیشم...

همیشه برای خواهر زاده ات خوب باش...

اگه تو سختی نبودی کنارش هم نبودی ولی نمک رو زخمش نباش...

براش دلسوزی تظاهری هم نکن محبت میکنی خالصانه باشه 

همه امید مامان👼به سلامت و به موقع بیا بغلمون دورت بگردم🤰🫀💋خدایا شکرت که جواب دل شکسته امو دادی👶💙🧿تیکر تولد تنها دلیل زندگی مامانش 🫀

واااایییی مبارکه

بله تجربه کردم. خواهرزاده فرزندیست که فقط تو او را نزاییده ای!

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

بسلامتی🙂

شوهرت خوب قبول کرده براش بخری بعضی از شوهرا برا بچه خودشونم نمیخرن  

تیکر رسیدن ب هدفمه😅😎                                            عِشـ∞ـق تَعریفِ ساده‌ای دارَد … چَشم‌هایَت❤M💍
خدارو هزاران مرتبه شکر هیچوقت خاله نمیشم... همیشه برای خواهر زاده ات خوب باش... اگه تو سختی نبو ...

هیچ فایده ای نداره عزیز. اخرشم میشی بده. من انقدر تلاش کردم که خودشون بعد از کلی بدی که بهم کردن و منم قهر کردم یادشون افتاد و امدن معذرت خواهی اما از دلم در نمی یاد

من پنج بار خاله شدم.ولی اولیه یه چیز دیگست😍😍😍😍

من یک دختر چادریم،چادرم مشکیه.ولی تمام لباسهای خونگیم صورتیه...من یک دختر محجبه ام،خنده هام توی خیابون بلند نیست ولی  فضای خونه پر از خنده های شاد منه...چادرم مشکیه ولی دل مرده نیستم...من محجبه ای دلشادم،چون خدا رو دارم...خداجونم ممنونم که دارمت،خدایا شکرت🤲😍 سلامتی وظهور امام زمان صلوات(اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)
هیچ فایده ای نداره عزیز. اخرشم میشی بده. من انقدر تلاش کردم که خودشون بعد از کلی بدی که بهم کردن و م ...

شما ادم مقابلت بد بوده گلم ...من که خاله هام گاون بلانسبت 

ولی اگه یه خوبی کردن هزاربرار جبران شده...کلا در برابر من لجَن نمیدونمم چرا 

همه امید مامان👼به سلامت و به موقع بیا بغلمون دورت بگردم🤰🫀💋خدایا شکرت که جواب دل شکسته امو دادی👶💙🧿تیکر تولد تنها دلیل زندگی مامانش 🫀
شما ادم مقابلت بد بوده گلم ...من که خاله هام گاون بلانسبت  ولی اگه یه خوبی کردن هزاربرار جبران ...

بلاخره یکی میگه اون یکی خوب نیست دیگه. حالا خودشون یادشون افتاده بود و با گریه معدرتخواهی کردن اما من دلم شکسته