2777
2789

روز جهانی کودک و عکس بگیرید بفرستید خانوم ها اگر ایده ای به نظرتون میاد به منم بگید 

پیشاپیش ممنون 😘🌹

دوستان مهربونم لطفا یه صلوات هدیه کنیم به آقا امام زمان عزیزمون 🙏🙏🙏🙏🙏💖💚

کی هس؟

من یک دختر چادریم،چادرم مشکیه.ولی تمام لباسهای خونگیم صورتیه...من یک دختر محجبه ام،خنده هام توی خیابون بلند نیست ولی  فضای خونه پر از خنده های شاد منه...چادرم مشکیه ولی دل مرده نیستم...من محجبه ای دلشادم،چون خدا رو دارم...خداجونم ممنونم که دارمت،خدایا شکرت🤲😍 سلامتی وظهور امام زمان صلوات(اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تنها چیزی که ذهن من میرسه اینه آهنگ بزارید دست جمعی برقصید

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

تنها چیزی که ذهن من میرسه اینه آهنگ بزارید دست جمعی برقصید

بعد عکس بگیریم ؟ از خود بچه عکس میخواد کلیپ درست کنه 

یه خانواده ی ترکیه ایی تو اینستا هستن که خیلی بازی های خانوادگی جالبی انجام میدن. برو نگاه کن میتونی ایده بگیری. مثلا یه آهنگ بچگانه میزارن و مسابقه پوشیدن لباس میزارن هرکی بیشتر بپوشه برنده ست

از خونه همسایمون امروز داشت صدای اهنگای بچگونه با صدا بلند میومد فک کنم اونم داشت فضای شاد فراهم میکرد😐

بنظر من شما میتونید ی کیک سفارش بدید برا روز کودک دخترتونم با لباس قشنگ و گل وشکلات ابنبات اینا کنارش عکس بگیر تنها چیری ک ب ذهنم رسید 

[QUOTE=210926245]بعد عکس بگیریم ؟ از خود بچه عکس میخواد کلیپ درست کنه [/QUOT

بباور کن شوخی کردم

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

یه خانواده ی ترکیه ایی تو اینستا هستن که خیلی بازی های خانوادگی جالبی انجام میدن. برو نگاه کن میتونی ...

عزیزم گفتن که عکس بگیرید میخوان کلیپ درست کنن...به نظرتون میز بچینم با‌کیک و میوه و تنقلات؟ 

از خونه همسایمون امروز داشت صدای اهنگای بچگونه با صدا بلند میومد فک کنم اونم داشت فضای شاد فراهم میک ...

ممنون عزیزم همه اینا تو فکرم بود به غیر از گل🤭