2777
2789

سلام دوستان

امروز ۲۳ سیکلمه

اقدام طبیعی ام و ماه قبل دارو مصرف کردم

از ۱۸ سیکلم تخمدان هام شروع کرد به تیر کشیدن و بعدش دردای دیگ اضافه شد مثلا الان به نوک س.ی.ن.ه هام دست میزنم درد میکنه ترشحات تخم مرغی و هرازگاهی سفیدِ سفید داشتم

حالام لحظه ی نشستن تو تخمدان راستم احساس پری میکنم و درد میکنه هرازگاهی هم چپ فقط درد میگیره

میترسم کیست باشه

کسی بوده با این علائم؟😭😭😭

بیستون هیچ،دماوندم اگر سد بشود...هدفم قسمت من بوده و باید بشود✌🏻🍃 برای خوشبختی هممون یه صلوات بفرست :) 💜

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بارداری

ینی ممکنه بخاطر بارداری باشع؟

امروز ۲۳ سیکلمه تازه

بیستون هیچ،دماوندم اگر سد بشود...هدفم قسمت من بوده و باید بشود✌🏻🍃 برای خوشبختی هممون یه صلوات بفرست :) 💜
حامله ای شاید

اخه همچین علائمی داره؟

ینی علائم کیست نیست؟

بارداری

علائم کیست نیست؟

خطرناک نیست؟ نرم فعلا سونو یا دکتر؟

اره ممکنه باردار باشی علاعم بارداری داری

میترسم کیست باشه و دیر برم دکتر خطرناک بشه اوضاع😭

اخه همچین علائمی داره؟ ینی علائم کیست نیست؟

کیست نمیدونم ولی علاعم کیست ک نیس .من همیشه چن روز ب پریودی این علاعم داشتم شما هم چون دوره قبل قزص مصرف کردی تخمدونات فعال شدن علاعم نشون میدن 

تو   تنها دلیل خوب این دنیای بدی  
همه چیزهایی که گفتی علایم اولیه بارداری

وای خدا از دهنت بشنوه😍😣😣

کیست ب نوک سینه میزنه بنظرت؟ کیست دردش مبزنه ب مقعد گاهی. میزنه بپهلو. تیر مبکشه عمودی ب سمت پایین

گفتم شاید رو هورمونام تاثیر گذاشته باشه

حامله بودن رو یه چسز محال میدونم نمیدونم چرا😅

میترسم کیست باشه و دیر برم دکتر خطرناک بشه اوضاع😭

انقد انرژی منفی نده توروخدا. کیسته دور ازجون چیز خطرناکی نیس ک. تو ی هفته کیست نمیشه یهو ده سانت. چون افدام داشتی پس احتمال بارداری میشه دیگه.