2777
2789

خیلی اعصابم خرابه داریم خونه درست میکنیم بعد باید طبق سلیقه ما باشه هر کی از اونطرف میاد یه نظری میده منم میگم خودمون اینجوری دوست داشتیم میگن تو که اینجا جات نیست به تو چه نظر میدی بنا کارگر فامیل دارم منفجر میشم خونواده هم بهشون هیچی نمیگن فقط میگن درست میگید الان یکی اومد میگفت من این دیوار رو خراب میکنم مامانمم گفت خودشون دوست داشتن اخه اگه به من ربط نداشته باشه اصلا به تو هیچ ربطی نداره فضول خان

آره بدبختی هرجور درست میکنی یکی میاد عیب میگیره ولشون کن کاری ک دلتون مبگن بکنید همه نظرهارو بپرس بهترینشو با نظر خودت اجرا کن

روباهی از شتری پرسید:«عمق این رودخانه چه اندازه است؟»شتر جواب داد: « تا زانو»ولی وقتی روباه توی رودخانه پرید، آب از سرش هم گذشت و همین طور که دست و پا می‌زد به شتر گفت:«تو که گفتی تا زانو! »شتر جواب داد: « بله، تا زانوی من، نه زانوی تو »هنگامی که از کسی مشورت می‌گیریم یا راهنمایی می‌خواهیم باید شرایط طرف مقابل و خودمان را هم در نظر بگیریم. لزوما" هر تجربه‌ای که دیگران دارند برای ما مناسب نیست.خودتان را با دیگران مقایسه نکنید

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.