2777
2789

هنوز سالگرد عقدم نشده  دارم جدا میشم خدا از تمام باعث این کارا نشع توی چهار ماه خودشون نشون دادن یه ادم هوس باز رفیق باز که هیچ مسولیت و تعهدی نداشت و زندگیش مادرش و خواهرش کنترل میکردن و منم میخاستن وادار به تمکین از خودشون کنن الانم که رفتم مهر بزارم اجرا بلکه حساب کار بیاد دستشون هرچند که دیگه عاقبتی نداره و تموم شدست اینم از این همه امید و ذوقی که داشتم آیندم خراب کردن 😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش خانوما نامزد کنن نه عقد تا بهتر خانواده و خود اون اقا رو بشناسن.تند و سریع نرن برای عقد

عشق ها میمیرند...رنگ ها رنگ دگر میگیرند.و فقط خاطره هاست... ک چه شیرین و چه تلخ...دست ناخورده ب جا می مانند

خداتو شکر کن ازدواج نکردی فقط عقد

همون ک خودشو نشون داد و تو تصمیم درست رو گفتی یک هیچ جلوی

چرا اینده خراب؟اگ ازدواج میکردی و بچه میاوردی سبزوار میشد گلم

همه چیزایی که می شنوی باور نکن و نصف چیزی ک میبینی باور کن، دلنبند واعتماد نکن ب حرفا ب رفتارهاشون فکر کن...
کاش خانوما نامزد کنن نه عقد تا بهتر خانواده و خود اون اقا رو بشناسن.تند و سریع نرن برای عقد

دقیقا کاش طول می‌کشید فکر نمیکردم میخاستن هرطور شده منو وادار به تمکین کاراشون کنن 

خداتو شکر کن ازدواج نکردی فقط عقد همون ک خودشو نشون داد و تو تصمیم درست رو گفتی یک هیچ جلوی چرا ای ...

اخه نمیدونی با خانوادش از لحاظ روحی چقدر اسیب بهم زدن واسه وادار به تمکین گولم زد بکارتم گرفت خیلی واسم سخت تموم شد بعدش کلی تحقیرم کردن  مگه میشه اینارو فراموش کرد😔

طلاق نگیر دختر. بعدش بدتره. به جاش با سیاست بگیرشون تو مشتت. از من به تو نصیحت

نه خیلی خانواده بدی هستن در حدی که ازشون ترسیدم خیلی بد رفتار کردن باهام فقط میخان کلفتشون بشم