2777
2789

سلام بچه ها خوبین 

من دانشجو پزشکیم خواستم دوباره کنکور بدم امسال خیلی هزینه کردم برای آموزشگاه استاد زیستم وقتی منو دید احساس کردم ازم خوشش اومده ایشونم جراح اتاق عمل هستن بعد از چندین هفته ک سر کلاسشون نشستم دیدم بهتم تلگرام پیام داده باهم ی قراری گذاشتیمو شرایط همو گفتیمو بعد گفتش واقعا خیلی چند وقت بهت فکر میکنم دوست دارم تو زندگیم باشی 

آخه این آقا چون فرهنگیه و زیاد دقت کرده بودم بهش به دانش آموزانی دخترش زیاد توجه ایی نمیکنه سربه زیر تر از همه ی استاداست منم قبول کردم 

ولی قبلش ازش پرسیدم کسی تو رابطه هست گفتش ک نه باکسی نیستم ولی قبلا بودم 

بعد یک ماه دوستی خیلی اتفاقی رمز گوشیشو دیدم 

من آدمی نیستم ک گوشی کسیو باز کنم بدون اجازه (کارم خیلی اشتباه بود) ولی بازش کردم 

دیدم دختری به اسم عشقم سئو کرده صورتم مثل گچ سفید شدش وقتی اومد و حال روز منو دید ازم پرسید چیشده چیزی نگفتم بعدش نتونستم جلو خودمو بگیرم گفتم بهش و پاشدم ک برم دیدم داره گریه میکنه التماس میکنه دستامو میبوسه ک گوش بدم 

بهم گفت با این دختر 4 سال ک هستم ولی از وقتی ک بهم گفته من کیس های بهتر از تو دارم ما تو آینده جایی نداریم ازش سرد شدم بعدش نمیخوام سخت‌ترین رو اش یهو بهش بگم تموم کنیم این نامردیه بهم یخورده وقت بده (دختره از نظر ظاهری و شخصیتی از من خیلی پایین تره) 

ولی من باز با این حرفاش توجیه نشدم در هر صورت خدا یا خرما دیگه یکیش

بزور با داد و فریاد منو آوردش خونه از همه بلاکش کردم کلا باهاش تموم کردم 

هعی میاد دم خونمون با شماره های جوروار زنگ میزنه میگه من دوست دارم از دستت نمیدم ولی چون روزهای سخت اون دخترست نمیتونم یهو بهش بگم نمیخوام اذیت بشه اونم میخوام ک اون سردشه ازم ک کات کنم نمیدونم

بچه ها شما چی میگین ولی مطمئنم ک به اون دختره هیچ احساسی نداره شما چی میگین بچه ها 

چجوری اینقدمطمعن میگی عزبزم

وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪ‌ﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪ‌ﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧ‌ﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽ‌ﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻‍♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽ‌ﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽ‌ﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩‍🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آدمی که اینجوری اون دخترو بازی میده کثیف ترین مرد دنیاست.. گوه میخوره ۴ ساله با اون دختره هست و صد درصد باهاش رابطه ی جنسی هم داشته و قول ازدواج هم داده بوده حالا که عاشقش کرده اومده سمت تو و رک هم بهش نمیگه میخوام با یکی دیگ نامزد شم بلکه انقد بازی میکنه باهاش تا دختره خسته و عصبی شه و خودش کات کنه... 

در حالیکه اسم دختره هم عشقم سیو کرده پس حتمآ واقعا عاشقشه.. اگه عاشقش نبود حداقل اسم دختره رو عوض میکرد تو گوشیش

به هر حال دیگه با اون دختر اینده ای نداره ولی درمورد شما خودت ببین بقبه اخلاقهاش چطوره تو بالاخره پس فردا پزشک میشی کلی کیس میتونی برا ازدواج پیدا کنی محدودیتی نداری اگر واقعا اخلاقی و رفتاری خوبه بهش برگرد والا نه

این مسیله نمیدونم‌چرا برا من مهم نیست بالاخره نامزدش یا زن عقدیش که نبوده دوست دختر و پسر مشخصه ایندشون باهم تضمبن شده نیست دوستن یا رفیقن همین

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏