fati_bala مدیر عضویت: 1400/07/15 تعداد پست: 1882 عنوان جغد های عزیز شب بخیر😁🚶🏻♀ | مشاهده متن کامل بحث + 103 بازدید | 17 پست هیچی خواستم اذیتتون کنم شب بخیر بگم بخوابم😆بله من یه همچین آدم پفیوزی هستم😂 فدای تويی که اگر تو همه دنیاواست جا نباشه!تو قلب من، اندازه تموم دنیاواست جا هست :..♥️♥️ 1400/07/16 | 03:19 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fati_bala مدیر استارتر عضویت: 1400/07/15 تعداد پست: 1882 🙁دلت خوشه خواهررر . هعی من شپش گرفتم شپشا مردن رشک هاشو نمیدونمچجور جدا کنم کسیوندارم جدا کنه دار ... با سرکه یا نرم کننده موهاتو تو حموم شونه کن..با آب گرم هم بشور..😥 فدای تويی که اگر تو همه دنیاواست جا نباشه!تو قلب من، اندازه تموم دنیاواست جا هست :..♥️♥️
za_hra_0 عضویت: 1400/06/19 تعداد پست: 3 با سرکه یا نرم کننده موهاتو تو حموم شونه کن..با آب گرم هم بشور..😥 بخدا انقدر زدمدیگه سرم داغونشده دیگه خسته شدم یکی دوماهه دیگه عروسیمه نمیتونمم موهامو کوتاه کنم دارم دق میکنم . شامپو پرمیترین لیندان سرکه سس اب اسفند امتحان کردم شپش رو سرم نیست ولی رشک داره زیادع نمیتونمم همه رو جدا کنم دنبال راه حلم که رشک هارو نابود کنم هیچ راهی نیست😭
fati_bala مدیر استارتر عضویت: 1400/07/15 تعداد پست: 1882 بخدا انقدر زدمدیگه سرم داغونشده دیگه خسته شدم یکی دوماهه دیگه عروسیمه نمیتونمم موهامو ... خب به یه نفر بگو اونار از موهات جدا کنه گلم😥 فدای تويی که اگر تو همه دنیاواست جا نباشه!تو قلب من، اندازه تموم دنیاواست جا هست :..♥️♥️