2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم

141 بازدید | 11 پست

کسی رو که  با تمام وجودم دوسش داشتم .... منو اون فامیلیم باهام نمیدونه دوسش دارم،  ولی کلا پسر مذهبی بود با منم محترمانه برخورد میکنه همیشه نمیدونه دوسش دارم   بعد همین چند وقت پیش بهش پی دادم به صورت ناشناس فهمیدم دوست دختر داره ، من خودمو بهش معرفی نکردم بخاطر همین نمی‌دونست کیم ، خیلی سر به سرش گذاشتم آخر تو پیامش بین حرفاش گفت ببین تو عشق منو ازم گرفتی از اون جا به بعد فهمیدم چند ساله بیخودی دارم بهش فکر میکنم خیلی حالم بده 

ناراحت نباش

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی چی عشقمو ازم گرفتی؟ 

ینی باهاش مدت زیادی چت کردی 

فراموش کن دیگه همیشه دنیا اونجوری نیست که میخوایم 

خیلی سخته ولی راه. دیگه ی نداری ب ی ادم اشتباه ی دل نبند

عزیزان میشه برای حل مشکلم ی سوره کوثر بخونی؟😓اسمم فاطمه است.اگه خوندی بگو ک منم برات بخونم💙/ی نفر برام مزاحمت ایجاد میکنه/ میشه برام دعا کنید زندگیم به آرامش برسه 💙

از پیامای دوست دخترشم بهم اسکرین داد گفت که باهاش قهر کرده ، بعد منم بد جوری حالم خراب شد کلا دستام شل شل شد ، بهش گفتم کیم بد بخت بد جور جا خورد ، اسکرین رو پاک کرد ولی من هنوز قلبم برای اون حرفایی که زد درد میکنه هنوزم عاشقشم هیچ جوره نمیشه پاکش کنم از مغزم ، حالا اگه خواستین بگین که بگم چی چیزایی گفت بهم

از پیامای دوست دخترشم بهم اسکرین داد گفت که باهاش قهر کرده ، بعد منم بد جوری حالم خراب شد کلا دستام ...

چرا گفتی کی هستی 

بیخیال بابا بدم نشد حداقلش احساستو فهمید اگر اون حسی براش بوجود بیاد شاید بیاد سمتت 

ولی تو دیگه باید به فراموشیش فکر کنی 

مرور زمان حلش می‌کنه

عزیزان میشه برای حل مشکلم ی سوره کوثر بخونی؟😓اسمم فاطمه است.اگه خوندی بگو ک منم برات بخونم💙/ی نفر برام مزاحمت ایجاد میکنه/ میشه برام دعا کنید زندگیم به آرامش برسه 💙

من اصلا خیلی پیگیر اون بودم ،،،،، یه روز بازدیدشو قفل کرد خدا شاهده ایدیشو دادم دوستم شاید بتونه ببینه با ز دید شو ، بعد اونم رفت پیویش دوستم فک کرد دختره خواست سر ب سرش بزاره بعد فهمید پسره منم ک بی خبر از ماجرا ،،،، بعد دوستم گفت آجی این ک پسره ،،،،،منم همچین بدم نمیومد سر ب سرش بزارم ب دوستم گفت چند تارو بفرسته پویش بهش فش بدن   اونم قاطی کرد گفت همتونو فیلت ر میکنم دیگه نمی‌دونست من پشت این ماجرام ، ......

خواهرش میشه زن داییم ، اگه اسکرین رلشو به خواهرش نشون بدم براش بد میشه ، نمیدونم یه دلم میگه انتقام این ناراحتیم و از این راه ازش بگیریم دل دیگمم میگه چون عاشقشم دلم نمیاد زندگیش نابود شه ،،،،، خلاصه بد جور غمگینم بنظرتون خود کشی کنم ؟؟؟؟