2777
2789

سنتی معرفی شدیم بهم منو دید گفت خوشم اومده ازت ازینا بود ک میگه مرد هرکاری کنه اشکال نداره زن باید نجیب باشه ازم ۲سال کوچیکتر بود ولی اصلن مشخص نبود هردومون بیبی فیسیم بخصوص من.بیشتر از نجابتم و پاکیم خوشش اومد تا از ظاهرم همش میگفت چاق شو موهاتو صاف کن جایی نمیشه بری کار و درس تعطیل بددل بود ولی خودش با ی زن مطلقه از خودش بزرگتر رابطه داشته کارشم با داداش زنه بود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی عجله داشت واسه نامزدی و عقد منم ترسیدم از عجلش بااینکه عاشقش بودم این با ی پسری شریکی مغازه داشتن تو بازار یروز خاهرم و شوهرش واسه خرید رفتن پیشش ک گوشیش زنگ میخوره گوشی پسره دست خاهرم بود ک نمونه کار نشونشون بده خاهرم گوشیو ج داد طرف قعط کرد اس داد دارم میرم خونه خالت خاهرم شمارشو زود برداشت

خاهرم شب بهم زنگ زد و جریانو گفت منم زنگیدم دیدم طرف ج نمیده فرداش ج داد دیدم زنه بعد گوشی قطع شد شارژم تمام شده بود دیدم اسممو گفت گفت .... تویی؟ گفتم اره بعد گفت من با پسره ۴ساله رابطه دارم منو میخاد بزور مادربزرگش اومده خاستگاریت پشت سرت گفته خانواده ضعیفی ان و دختره فقط چشمای درشتی داره همین

مخم سوت کشید اخه پسره خودشو میکشت واسم