2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من استانبول و ترابزون رفتم

اینجا نرفتم

❌❌ لطفا از من سوال حس ششمی نپرسید و توی تاپیک های حس ششم منو تگ نکنید ❌❌{‌الهم صل علی محمد و آل محمد}🥰✨                                           الان ک اینو دیدی صلوات فرستادی(: ثوابش هم برا من هم برا تو  قطعا نگه داشتن حرمت شخصی که بهش علاقه داری از صدبار بیان دوستت دارم بهتره
من استانبول و ترابزون رفتم اینجا نرفتم

خیلی قشنگه میخوام استانبول برم انکار انتالیا و اونجا ، البته جاهای قشنگ بیشتر هم ترکیه داره صد در صد ولی قصدم اون شهر هاست ... استانبول چطور رفتید تو هتل موندید ؟ و چند روز موندید ؟ 

برای شاد بودن ، باید تمام باورهای منفی ، احساسات و افرادی که مانعت میشن تو زندگی رو کنار بذاری .  :) ✨
هزینش چقد میشه حدودی واسه دونفر 

من نمیدونم کشور دیگه زندگی میکنم و قیمت ها متفاوت هست  ، تو گوگل سرچ کن ببین چقدر میشه ...

برای شاد بودن ، باید تمام باورهای منفی ، احساسات و افرادی که مانعت میشن تو زندگی رو کنار بذاری .  :) ✨
خیلی قشنگه میخوام استانبول برم انکار انتالیا و اونجا ، البته جاهای قشنگ بیشتر هم ترکیه داره صد در صد ...

ترکی بلدین صحبت کنین؟

اکثرا انگلیسی نمیدونن

۲ هفته موندیم

هتل

تا تونستید نگید از ایران اومدین که اذیت نشین

❌❌ لطفا از من سوال حس ششمی نپرسید و توی تاپیک های حس ششم منو تگ نکنید ❌❌{‌الهم صل علی محمد و آل محمد}🥰✨                                           الان ک اینو دیدی صلوات فرستادی(: ثوابش هم برا من هم برا تو  قطعا نگه داشتن حرمت شخصی که بهش علاقه داری از صدبار بیان دوستت دارم بهتره
ترکی بلدین صحبت کنین؟ اکثرا انگلیسی نمیدونن ۲ هفته موندیم هتل تا تونستید نگید از ایران اومدین که ...

نه ، 

مترجم بگیرم ؟ 

خب مگه از ایران اومدم اون کشور ، که بگم از ایران اومدم :| 

از امریکا میخوام برم اون کشور امریکا زندگی میکنم و میگم از امریکا اومدم نمیگم ایرانی هستم :) ...

نه ،  مترجم بگیرم ؟  خب مگه از ایران اومدم اون کشور ، که بگم از ایران اومدم :|  از ...

نمی‌دونم والا

ولی من خودم ترکی بلد بودم.یه جاهایی متوجه نمی شدم چی میگن

همسرم میخواست انگلیسی صحبت کنه باهاشون مسلط نبودن

نمیدونستم ساکن کجایید!

هرچند ایرانی بودن افتخاره،ولی اون زمانی که ما رفتیم محیط اینجوری بود خودشون رو اروپایی اصیل   میدونستن و‌متاسفانه خیلی دید بدی داشتن

برای اینکه سفر بهتری داشته باشید گفتم