2777
2789
عنوان

چرا یهو همه چیز بهم ریخت....

939 بازدید | 23 پست

چرا،من که داشتم زندگیمو میکردم،این همه بدبختی از کجا اومد،چرا اصلا یه عده آدم آفریده شدن که زندگی بقیه رو بهم بزنن ،چرا نمیشه فراموش کرد ،چرا اصلا تمومممممم نمیشه این زندگی نکبت بار چراااا

به سه چیز تکیه نکن:  غرور،دروغ،عشق ،ادم با دروغ میتازد ،با   غرور می‌بازد ،با عشق میمیرد.      .دکتر علی شریعتی.             جانم فدای ایران 🇮🇷

یهو نیست ما دیر ب خودمون میایم

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

راستش من امشب متوجه شدم توجمعای که آقایون حضوردارند خیلی استرس میگیرم امشب مهمونی بودیم وهمه پراکنده نشسته بودیم منم نظردادم اما بعدش که حس میکردم دارن همه نگام میکنن ناخودآگاه استرس گرفتم نمیدونم چرا کسی نفهمید ولی خودم خیلی شوکه شده بودم که چرااینطوری شدم

وزن اولیه ۷۵ وزن فعلی ۶۷  قد ۱۷۰ 💜درمن چه میگذرد وقتی جهان درگذراست ✌💜
چیشده🙁

زندگیم توی یه روز داغون شد الان سه ماهه نمیتونم فراموش کنم

به سه چیز تکیه نکن:  غرور،دروغ،عشق ،ادم با دروغ میتازد ،با   غرور می‌بازد ،با عشق میمیرد.      .دکتر علی شریعتی.             جانم فدای ایران 🇮🇷
راستش من امشب متوجه شدم توجمعای که آقایون حضوردارند خیلی استرس میگیرم امشب مهمونی بودیم وهمه پراکنده ...

حتما اعتماد به نفست رو از دست دادی 😢

چرا؟ نه توجمع خانومااینطوری نیستم 

کلا ما خانوما اینجوری هستیم توی جمعی که اکثرا آقا هستن

چقد شبیه زندگی منه:)سه سال دوست داشتن تو یه روز همه چی خراب شد.. سه ماهه عذاب میکشم

مال من یه عمر بود از موقعی که چشمامو باز کردم،هیی،بخدا هرکاری میکنم فراموش کنم بیشتر بهش فکر میکنم و داغون تر میشم

مال من یه عمر بود از موقعی که چشمامو باز کردم،هیی،بخدا هرکاری میکنم فراموش کنم بیشتر بهش فکر میکنم و ...

محکومیم به نرسیدن:)

باید تحمل کنیم هرچند هرچی میخوام بهش فک نکنم فکرم بدتر میره سمتش:)🖤

اعتماد به نفس نداری

اعتماد به نفس دارم برعکس خودمو دوس دارم هیچی کم ندارم توجمع خانوماام راحت حرف میزنم اما ..نمیدونم چراا

وزن اولیه ۷۵ وزن فعلی ۶۷  قد ۱۷۰ 💜درمن چه میگذرد وقتی جهان درگذراست ✌💜