2777
2789
عنوان

اگه بود...🥲

86 بازدید | 7 پست

۳ ماه و نیمه کات کردیم اونم نزدیک مجلس خواستگاری💔

دلیلشم بیش از حد عصبی بود تعادل نداشت دهن بین بود از کاه کوه می‌ساخت بداخلاق و بددهن بود و وقتی بحثمون میشد ب جای اینکه بمونه حلش کنیم میرفت محل نمیداد یا کارایی میکرد ک لجم دربیاد خانوادشم مخالف بودن و هرکاری میکردن جدا شیم از حرف بگیر تا جادو و جنبل 

اوایل خیلی خوب بودا خیلی خوب نقش بازی کرد ک من گفتم بهتر از این وجود نداره اما وقتی از دوس داشتن و موندنم مطمئن شد اینجوری شد و خودشو نشون داد و روز ب روز بدتر شد و بعدشم هی گفت من خانوادم مخالفن دوستای متاهلم میگن ازدواج نکن بدبخت میشی ما اخلاقمون بهم نمیخوره ازدواج کنیم پیش هم آرامش نداریم برام تکراری شده و کلی حرف این مدلی و منم هرچی تلاش کردم درست نشد و شخصیت و غرورم له شد و کات کردیم

اگه بود پس فردا دومین سالگرد آشنایی و دوستیمون بود 

خیلی دلم گرفته اعصابم خورده دلم میگه برم پیام بدم برگردم عقلم میگه اینکارو نکنم خسته شدم از این اوضاع مریض شدم از این دوری 😭

چیکار کنم 😔😔

❤️❤️❤️❤️

هعییی،

وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪ‌ﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪ‌ﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧ‌ﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽ‌ﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻‍♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽ‌ﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽ‌ﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩‍🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔

میگذره الان میگی نه نمیگذره ولی تجربه ثابت کرده میگذره و یک پایان تلخ بهتر از یک تلخی بی پایانه،چون این اخلاق رو نهایت در دوستی میشه تحمل کرد ولی سر خونه زندگی رفتن خیلی مهمه طرف خوب باشه چون اگه نباشه دوست داشتن ضامن خوشبحتی و اسایشت نمیشه ،روزای جدایی مثل اعتیاد میمونه سخته ادم وسوسه میشه ولی به مرور میره ،بهترینارو برات آرزو میکنم و امیدوارم دست به این اشتباه که باهاش باشی نرنی چون مطمعن باش روحت اسیب میبینه و ازارش نمیزار خوشبختیو حس کنی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگذره الان میگی نه نمیگذره ولی تجربه ثابت کرده میگذره و یک پایان تلخ بهتر از یک تلخی بی پایانه،چون ...

مرسی بابت حرفای قشنگت عزیزدلم سعی میکنم تا اینجا ک طاقت اوردم از این ب بعدم طاقت بیارم تا تموم شه❤🥲

❤️❤️❤️❤️
مرسی بابت حرفای قشنگت عزیزدلم سعی میکنم تا اینجا ک طاقت اوردم از این ب بعدم طاقت بیارم تا تموم شه❤🥲

ماها طول ممکنه بکشه ولی میشه اگه تونستی با مشاور حرف بزن تا قوت قلبی برات بشه برای خوب ادامه دادن و جنگیدن برای ارامش خودت