2777
2789
عنوان

کسی از شما ...؟

207 بازدید | 22 پست

سلام شبتون بخیر 

عزیزان کسی از شما  کسی حسابداری خونده اینجا ؟

دبیرستان چی خوندین؟

برای کسی که انسانی بوده رشته خوبیه ؟

چطور رشته ایه؟ریاضیه؟یا فقط صرفا با اعداد سر و کار داره و حفظ کردنی و اینجوریه؟

کدوم گرایش سبک تر و راحت تره ؟

و هر اطلاعات دیگه ؟

حسابداری دولتی،

حسابداری صنعتی،

حسابداری مالی، 

حسابداری مالیاتی

حسابداری واحدهای صنفی

حسابرسی

حسابداری شرکت‌های بیمه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

علاقه داشته باشی راحته نداشته باشی سخته حفظ کردنی خیلی کم داره کلا حساب کتاب و ریاضیه 

من دبیرستان حسابداری بازرگانی خوندم دانشگاه حسابداری مالی 

هرجفتشو دوس دارم 

درضمن دروس تخصصی ک داره هم مالی هم بقیه گرایشا رو دروس تخصصی داره 

خدایا هزاران مرتبه شکر..... الحمدالله رب العالمین❤ خدایا شکرت بعد از دوسال ونیم انتظار جواب دلمو دادی 😍خدایا ب حق بزرگیت دخترم سالم وصالحه دنیا بیادالهی آمین.....خدایا دل همه ی منتظرا رو شادکن الهی آمین.....خدایا شفای خانوادمم از خودت میخوام ناامیدم نکن ❤❤التماس دعا از هرکسی که میخونه امضام رو......
علاقه داشته باشی راحته نداشته باشی سخته حفظ کردنی خیلی کم داره کلا حساب کتاب و ریاضیه  من دبیر ...

یعنی فرمول و ایناس؟

برای کسی که انسانی بوده سخته؟

مالی راحت تره بقیه هست؟

کدوم ساده تره

یعنی فرمول و ایناس؟ برای کسی که انسانی بوده سخته؟ مالی راحت تره بقیه هست؟ کدوم ساده تره

نه من نمیگم مالی راحته میگم علاقه داشته باشی زود یاد میگیری من باعلاقه رفتم حسابداری حتی معدل دانشگاهمم بالای 19 بود

خدایا هزاران مرتبه شکر..... الحمدالله رب العالمین❤ خدایا شکرت بعد از دوسال ونیم انتظار جواب دلمو دادی 😍خدایا ب حق بزرگیت دخترم سالم وصالحه دنیا بیادالهی آمین.....خدایا دل همه ی منتظرا رو شادکن الهی آمین.....خدایا شفای خانوادمم از خودت میخوام ناامیدم نکن ❤❤التماس دعا از هرکسی که میخونه امضام رو......
نه من نمیگم مالی راحته میگم علاقه داشته باشی زود یاد میگیری من باعلاقه رفتم حسابداری حتی معدل دانشگا ...

عزیزم😍موفق باشین

کسی رو دیدین از انسانی حسابداری رفته باشه و موفق باشه تو درسا؟ و راحت باشه براش و متوجه بشه

ریاضی هاش چطوره مثلا ،تابع و نمیدونم هندسه و جبر و x اینا؟😑😑

یکم تو نت جستوجو کن 😀 ریاضی تخصصی داره زبان تخصصی داره فنون حسابداری تخصصی داره و.........

عزیزم😍موفق باشین کسی رو دیدین از انسانی حسابداری رفته باشه و موفق باشه تو درسا؟ و راحت باشه براش و ...

اره از همکلاسیا بودن تو دانشگاه 

بله سرچ کردم ،چارت درسیش رو  ولی به تجربه نیاز داشتم

میخونی یادمیگیری نگران نباش فقط پشت کار داشته باش 

بع مشکل نخوردن ؟آخه انسانی ها پایه ریاضیشون ضعیفه 

ن زیاد 

اخه تو کلا ماشین حساب دستته باذهنت حساب نمیکنی ک