2777
2789

امروز حالم بد شد بی حال شدم افتادم سرلج هرچی تونستم خوردم صبح دوتا تخم مرغ آب پز خوردم بعدش کشک کدو خوردم بعدش آش رشته خوردم بعدش ماهی پلو خوردم بعدش هم کلوچه با چای کاش همشون رو بالا میاوردم از این عذاب وجدان راحت میشدم😐

خدایا خودت خیر و صلاح زندگیمو رقم بزن و بهم ابرو بده-میشه برای حاجت روایم صلوات بفرستید🌸اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌸

وقتی خودت رو از گشنگی تلف کنی  بعدش نمیتونی تحمل کنی و مثل قطحی زده ها به غذاها حمله میکنی .

رژیم باید اصولی باشه

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به قول دکتر کرمانی یه روز خوردی رژیم خراب شد چیزی نیست فقط یه روزه ،اصلا عذاب وجدان نگیر دوبارهاز فردا شروع کن 

مثل بنز باش بزار واسه به دست آوردنت تلاش کنن و مواظبت باشن، از همه شیطون تر بودیم از همه آروم تر شدیم، بی اعصابما ریپ نزن زیاد روم  
چطور همشو با هم خوردی؟😂😂😀خخخ

نه نم نم خوردم 😂

خدایا خودت خیر و صلاح زندگیمو رقم بزن و بهم ابرو بده-میشه برای حاجت روایم صلوات بفرستید🌸اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌸

نوش جون عزیزم❤🤭

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    
خدایی مایی ک رژیم نداریمم انقد نمی‌خوریم😶😅

حالم بد شد تو خواب نزدیک بود بمیرم 🥺

اشکال نداره الان دیگه خودتو سرزنش نکن ۱ ساعت ورزش کن نمیخاد ورزش سنگین هم باشه پیاده روی یا رقص هم ...

همین کارو میکنم ولی فکر کنم این مقدار کالری جوابگو یکساعت نیست 😝