2777
2789
عنوان

شوهرمو از خونه بیرون کردم رفته خونه بابام اینا!

| مشاهده متن کامل بحث + 2180 بازدید | 46 پست

عزیزم تولد منم ۱۵ فروردین مث دخترته  و اینکه عزیزم ت  خودت خونه داری انگاررر گفتی حضانت هم با توعه پس منتظر چی هستی بچتو هم بالاش مجبوره بهت خرجشو بده حتمااا طلاق بگیر اصلا اهمیتی ب پدر   مادر و شوهرتم نزار نترس 

...
امیدوارم از صمیم قلب آرزو میکنم مامانم به خاری بیفته طوری که یه نفر نباشه به دادش برسه.از خدا میخو ...

خودت بخواه تا خدا شرایطتتو تغییر بده امروز از امام رضا کمک بخواه و سعی کن تمام این سالهایی که از دست دادیو جبران کنی با این تحصیلات بدون شک میتونی هم درامد خوبی داشته بلشی وهم دخترتو میتونی داشته باشی میتونیو مهریتوببخشی انا حضانت دخترتو بگیری نذار دخترت مثل خودت سختی بکشه انشالله به زودی پاداش این همه سال صبرتو میگیری 

هرگز با یک ادم نادان مجادله نکنید؛تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت بین شما را تشخیص دهند...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام.سه سال قبل تاپیکت رو خونده بودم.

بی عرضگی بسه.

بدون حرف زدن با کسی پنهانی خونه و جهیزیه ات را بفروش.

پنهانی یک خونه در اصفهانی،تهرانی،مشهدی جایی بخر و با بچت برو.غیب شو.

به هیچ کس هم نگو.خط تلفنت را هم عوض کن و قبلی را بنداز دور..

ببخشید ولی خودت هم بی دست و پایی.

میشه بگی جریانتون چی شد؟ مهریه به کجا رسید؟ واقعا پدر و مادرتو درک نمیکنم

مهریه مو اجرا گذاشتم

اما پیشنهاد داییم و جدایی ۴ ماهه مون باعث شد فعلا دنبال اجراییه ثبت اسناد نرم.

الان خبر مرگش از خونه رفته که چهار ماه جدا زندگی کنیم ببینم چی میشه و تصمیم نهایی چیه؟مرتیکه بی غیرت رفته خونه ننه م جاشو انداخته بالای خونه.

نفرت انگیزن

عزیزم داستان زندگیتو خوندم خیلی ناراحت شدم والدینت واقعا ضربه زدن .تو که تحصیلات داری به فکر آزمون باش مطمئن باش شغل گیر میاری .با این والدینو شوهر فقط یه شغل مناسبه که زندگیتو روبراه میکنه ..مستقل شو ..انشالله بهترینا برات رقم بخوره❤❤

طلاق بگیر اصلا کاری با خانوادت نداشته باش بزار هرچی دلشون خواست بگن  مهریتم اونقدری بگیر که بتونی باهاش یه خونه ای بگیری و خودتم برو کار کن تا اون موقع که کار پیدا نکردی از مهریت زندگیتو بکن اگه مدرک از گندکاریا شوهرت داری هم بده دادگاه یه وکیل خوبم بگیر تا بچتو بدن به تو

هرکاری خواستی بکنی اول با وکیلخوب حرف بزن هرکیم هرچی التماس و فلان و بان کرد اهمیت نده با همه کامل قطع رابطه کن و بریهشهر دیگه و به کسی نگوکجایی دیگه کلا کاری باشون نداشته باش هرکیم هرچی التماس و رفت و امد کرد کاری نداشته باش اینقدر گول حرفاشونو نخور دوباره بمون فقط کار خودتو بکن برا هیچی دیر نیست دوباره زندگیتو خودت تنها با دخترت بساز

نژادپرست نباشیم و به عقاید هم احترام بزاریم هرکسی یه اخلاق و عقایدی داره که ممکنه شما ازش خوشتون نیاد یا برعکس پس به هم توهین نکنیم
اخه چرا؟؟؟کاش دلیلشوازمادرت بپرسی که چرا اینکارو کردن😕

آخرین بار که دیدمش ازش پرسیدم چرا هر بار صدات زدم گفتم مامان در جوابم گفتی یامان؟چرا یه بار نگفتی هان؟بله؟

گفت چون از اولش لوس بودی از بچه لوس بدم میومد!حالا جالبه تنها صفتی که ندارم لوس بودنه. تو خونه هر غذایی که دیگه سگ محلم نمیخورد میذاشت جلوی من میگفت این جاروبرقیه همه چی میخوره

تف تو روش

خدا عذابش بده

انشاالله داغ بمونه رو دلش

کاش میتونستم نشون بدم چقدر از این مار متنفرم

طلاق بگیر اصلا کاری با خانوادت نداشته باش بزار هرچی دلشون خواست بگن  مهریتم اونقدری بگیر که بتو ...

کاش همینقدر آسون بود.

همه اینا به حرف آسونه

واسه عمل کردن یه عمر که هیچ ده تا عمرم کمه.

آخرین بار که دیدمش ازش پرسیدم چرا هر بار صدات زدم گفتم مامان در جوابم گفتی یامان؟چرا یه بار نگفتی ها ...

چی بگم😔😔😔خدابهت صبربده عزیزم انشالله که مشکلاتت حل شه به زودی زود

سختی کشیدی قبول ولی نفرین نکن به زندگی خودت بر میگرده همیشه بگو خدایا خودت ببین فقط خودت

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)