شوهر من لاله. اصلا تو خونه حرف نمیزنه هر جوری میخوام باهاش حرف بزنم اون ساکته و یک کلمه ای جواب میده. بخدا خسته ام. دیشب تا ساعت 3ونیم داشتم گریه میکردم.
دختری از سادات هستم.بر دشمن مرتضی علی لعنت.ما بچه های مادر پهلوشکسته ایم.
شوهر منم خیلی غر غروعه با صدای بلندم حرف میزنه دلم میخاد خفش کنم. مثلا هی خونرو تمییز میکنم یه لیوان تو خونه باشه میگیر دستش میاد هی میگ این جیه چقد شلخته ای وفلان اون لحظه کارد بزنی خونم در نمیاد عنتر خان
منم هر جا برم اول غذای شوهرم بنده خدا حرف نمی زنه اما باید شعورم برسه مرد از بیرون میاد خسته ست، هم ...
دقیقا 👌👌
منم هراز گاهی پیش دوستام برم نباشم بیچاره میگه میرم بیرون میخورم یا میرم خونه مامانم بازم من غذا میزارم براش دفع پیش الویه داشتم برگشتم دیدم هم ناهار الویه خورده هم واسه خودش لقمه گرفتع برده سرکار😂😂
فروردین ۱۴۰۰ تست ژنتیک دادم شهریور جوابش اومد ۸ تا جهش تو ژن هام بود حالا از همسرم تست گرفتن انشالله که اون سالم باشه و مشکلی پیش نیاد ۴ ماه دیگه جواب آزمایشش میاد برام دعا کنید ❤❤ من ته تغاری پاییزم 😍😍👸🍂🍂 به رنگ رژم💄💄 گیر نده ..تو از سیاست های زنانه بی خبری... زن ها پای مهمترین داشته هایشان را با رژ لب سرخ امضا میکنند..💋💋💋.❤❤❤❤
امان از مرد قهرقهرو ،،از بعد از شب عروسی روز ای اول باهام قهر کرد ،،،همیشه قهر میکنه ،،سالی 12ماه ،،،12ماه بامن قهره،،بی منطق و عصبی دنبال بهانه البته علت این کاراش اینه که مشکل داره وبیماره و عقده داره واینکه منو دوست نداره ،،دلش میخواست براش فقط پسر بیارم ،،دیگه خیلی کم آوردم،،فقط مادر و خواهر برادراش براش مهم هستن ،،دیگه از زندگی سرد شدم جوابش نمیدم معمولا وقتیغر میزنه
اللهم عجل لولیک الفرج،اللهم صلی علی فاطمه وابیهاوبعلها وبنیها وسرالمستودع فیهابعددمااحاط به علمک
خدا وکیلی چقدر حس خوبیه؛ آدم زندگیش پر از شور و آرامش و عشق میشه. اونجا جلو همکاراش هم چقدر به همس ...
دقیقا دور از جون میگن حمالی و کلفت😂😂😂
فروردین ۱۴۰۰ تست ژنتیک دادم شهریور جوابش اومد ۸ تا جهش تو ژن هام بود حالا از همسرم تست گرفتن انشالله که اون سالم باشه و مشکلی پیش نیاد ۴ ماه دیگه جواب آزمایشش میاد برام دعا کنید ❤❤ من ته تغاری پاییزم 😍😍👸🍂🍂 به رنگ رژم💄💄 گیر نده ..تو از سیاست های زنانه بی خبری... زن ها پای مهمترین داشته هایشان را با رژ لب سرخ امضا میکنند..💋💋💋.❤❤❤❤