2777
2789
عنوان

خواهرزادمو زدم 😭😭😭

432 بازدید | 17 پست

من دیشب رفته بودم خونه خواهرم بعد از شام که ه خواستم برگردم خواهرزادم خیلی گریه کرد و داد میزد شوهر خواهرم و خواهرم گفتن  امشب بمون خلاصه موندم و امروز صبح خواستم برگردم خونه خواهرم گفت من امروز می خوام برم خونه مادرشوهرم مسیرش حدوداً یک ساعت و نیمه بعد چون تو ماشین واینمیسته و اذیت میکنه گفت تو ببر خونه مامان ما شب میایم اونجا خلاصه اومدم خونه خواستم برم هیئت داشتم میرفتم خواهرزادم جیغ و داد نمیذاشت من برم میگفت منم با خودت ببر بعد مامانم گفت اینو با خودت ببر من نمیتونم سرگرمش کنم اذیتم میکنه خلاصه بردمش خواستم بغلش کنم جیغ میزد میگفت منو بزار زمین بعد به همه جاهای عمومی نرده در و دیوار دست میزد بعد هی می زد به ماسکش منم گفتم زودتر برم خونه بهتره اومدیم خونه نه بعد داشتم میرفتم مانتو و لباس مو عوض کنم یهو دیدم خواهر زادم داره انگور میخوره با دست نشسته دستش میکنه تو دهنش هول کردم ترسیدم گفتم اگه خدایی نکرده مریض بشه من چه خاکی تو سرم بریزم رفتم زدم به دستش بد سری بردم تا دستاشو بشورم همش گریه میکرد داد میزد اصلا آروم نمی گرفت بغل مامانم نمیومد دیگ کم کم  تو بغلم خوابش برد الان انقد مظلوم خوابیده جیگرم داره آتیش میگیره یه موقع ازم زده نشه ازم بدش نیاد خودمم خیلی وابستشم چیکا کنم حالا جیگرم خون شد 😭😭😭😭😭😭

اللهم عجل ولیک‌الفرج امروز برای امام زمانت صلوات فرستادی ؟! :)اگه داری امضامو میخونی میشه برای عاقبت به خیری و حاجت رواییم یه صلوات مهمونم کنی 🥺🤍🤲🏻

چندسالشه

✋اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتي حَلَّتْ بِفِنائِكَ عَلَيْكَ مِنّي سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقيتُ وَبَقِيَ اللَّيْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّي لِزِيارَتِكُمْ ،✋اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ✋وَعَلى عَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْن✋ِ وَعَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ✋وَعَلى اَصْحابِ الْحُسَيْن ِالهی زیارتش را دراین دنیا و شفاعتش را در آخرت نصیب مان بگردان💚

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

باز صبرت زیاد بود من همون اول ک گریه میکرد میزدمش😂😂

شما هم تو گوشی هزارتا اسکرین شات دارین ک هیچوقت نمیخونیدش ... توی اینستا کلی پست ذخیره کردین ولی یبارم بهش سر نزدید یا فقط من اینطورم  😑😐 سنگین ترین عمل در روز قیامت صلوات بر حضرت محمد ص و خاندانش هستش حتی اگ وقتم تو این سایت گاهی تلف شده ولی همراه نی نی سایتی ها ترازوی عمل خوبم سنگین تر شده با صلوات پی در پی فرستادن 😁چ فرهنگ خوبی داره اینجا ....حالا ی صلوات منو مهمون کنید تشکر 😜علت انتخاب پروفایلم اینه ک در روز شهادت حضرت رقیه عضو اینجا شدم هیچ چیز این دنیا اتفاقی نیست شاید هزاران درس ازینجا گرفتم
چندسالشه

دو سالشه🥺

اللهم عجل ولیک‌الفرج امروز برای امام زمانت صلوات فرستادی ؟! :)اگه داری امضامو میخونی میشه برای عاقبت به خیری و حاجت رواییم یه صلوات مهمونم کنی 🥺🤍🤲🏻
براش جایزه بخر خوشحالش کن شکلات یا آبمیوه یا لواشکی ک دوس داره یا ببرش پارک 1 ساعت  یادش میر ...

چش😍❤🌸

حالا کاری با اینکه کارت درست بوده یا نه ندارم. ولی اینکه یاد گرفته  با جیغ و گریه به خواسته هاش ...

🥺😭