2821
2789
عنوان

یاضامن آهو

| مشاهده متن کامل بحث + 170 بازدید | 30 پست

اسمم اعظمه تو رو خدا خیلی دعام کن تو سال ۱۴۰۰ بخت خوب نصیبم شه و ازدواج کنم و خوشبخت و عاقبت به خیر شم 😭😭 خواستگار خوب دارم دعا کن انشالله پدرم راضی شه و قسمت هم باشه تو همین سال ۱۴۰۰ ازدواج کنیم و خوشبخت شیم تو رو خدا خواستگارم و خانوادش از ظاهرم خوششون بیاد وقتی انشاالله بیان ببینم و انشاالله خواهانم باشن واقعا😭😭🤲🤲🤲🤲

تو رو خدا دعا کن دیگه نامزدیی وعقدم بهم نخوره🙏🏻😔😭

برای مادر و خواهرم و اعظم (خودم) دعا کن همه  مشکلاتمون حل شه و خدا دلمونو شاد کنه 😭

قبلا نامزد داشتم بعد۷ ماه خواستیم عقد کنیم بهم زدن گذاشتن و رفتن و کلی حرف و حدیث درست کردن برامون 😭

دعا کن پدرم دیگه کتکمون نزنه و بداخلاق و خسیس و شکاک و بد دل نباشه و تو خونه زندانیمون نکنه و پنهان کار و ظالم و فاسد نباشه و هر خواستگاریی که میاد برام بهمون بگه و مشورت کنه باهامون 😭😭

ما به فضای مجازیی پناه می بریم که از سختیای دنیای واقعی خلاص شیم...

اسم الهام برام خیلی دعا کنیدزندگیم روبراه بشه اخلاق شوهرم خوب بشه 

عزیزبرای پسرعموخیلی دعا کن دیشب تصادف کرده رفته توکما اسمش مهدی

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

حرمی؟

ن حرم نیستم دیگ امام رضا دارم حاجت داری اسمتوبگو انشالله حاجت رواشی امام رضادست خالی نمیزاره

نیاز نیست اطرافمون پر از آدم باشه                   همون چند نفری که هستند آدم باشند کافیه

لطفا برای اکرم دعا کنید یه شغل دولتی خوب استخدام رسمی شه و جواب زحمتا و درس خوندناشو همین امسال بگیره و دعا کنید به جمیع حاجات دلش برسه انشاالله 🙏😭

لطفا برای فاطمه و خدیجه و ندی و کبری و اکرم و زکیه و محمد و حسین و طاهره و بنده حقیر دعا کنید به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شاد کنه و انشالله خیلی خیلی خوشبخت و عاقبت به خیر و موفق شیم💔💔💔😭😭😭😭🤲🤲😞😞

اسمم اعظمه تو رو خدا خیلی دعام کن تو سال ۱۴۰۰ بخت خوب نصیبم شه و ازدواج کنم و خوشبخت و عاقبت به خیر ...

خیلی خیلی دعام کنید خواهش میکنم واقعا خستم💔💔💔💔😭😭😭🤲😞