2777
2789
خودهرم آدم بدی نیست ولی خب امروز توی دعوا واقعا بد صحبت کرد ،  اما مامانم حسابی از خجالت خواهر ...

میدونم خواهرت خوبه من کلا به طرف تیر خلاص میزنم تا اخر عمرش یادش بمونه 🤣

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کار با حرف خواهرتون ندارم ولی بنظرم شما از مشکلاتی که تو زندگیشون دارن بی خبرین همسر من همه فک میکن ...

هیچ کس کامل نیست 

ولی همه باید سعی کنن اخلاقای بدو نقصاشونو برطرف کنن

کار با حرف خواهرتون ندارم ولی بنظرم شما از مشکلاتی که تو زندگیشون دارن بی خبرین همسر من همه فک میکن ...

دقیییقاااا😁

وانوشه جانم کجایی🥺هر وقت دلت گرفته بود بگو برات ایه الکرسی بخونم. خیلیییی التماس دعا دارم ازتون.صلوات به نیت حاجت روایی همه :  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.                    اگه میتونی برام یه چهارقل بخون و دعا کن به سه تا آرزوم برسم❤️                  متن سوره هایی که پست میکنم رو راحت کپی کنید😆من کی باشم که بخواید ازم اجازه بگیرید🙏🏻فقط من دعا کنید
حالا دو کلاس سواد بیشتر و مدرک آبکی اینقد جاروجنجال نداره .الان همه فوق لیسانس دارن

لیسانس شهید بهشتی و فوق لیسانس تربیت مدرس داره 

مدرکش آبکی نیست😬

ولی کاملا حق با شماست ما خودمونم کلی خواهرم رو دعوا کردیم مخصوصا مامانم حسابییی دعواش کردا 

نه اخه دعواشون سر یه حرف خاله زنکی کوچیک بود 

دامادمون یه دختر عمه داره یه سوال از دامادمون پرسیده بود بعد دامادمونم جوابشو نداده ابجیم از اون دختر عمه اش خیلی بدش میاد گیر داده بود به شوهرش واسه چی جوابشو ندادی؟ فقط سر همین 😑

بهش بگو

زندگی مدرسه نیس که هر کی نمره اش بالا بود اون بهترینه وقتی مفهوم اینو نفهمیده همون بهتره که دامادتون ولش کنه تا سرعقل بیاد

قهرمان زندگی خودت باش    حدیث چشم مگو      باجماعت کوران
هیچ کس کامل نیست  ولی همه باید سعی کنن اخلاقای بدو نقصاشونو برطرف کنن

تو اون که شکی نیس من ای حرفا رو زدم واسع اینکه نمیشه از یه دعوا قضاوت کرد تو دعواها معمولا حرفایی میاد وسط که طرفو خرد کنه یا حالشو بگیره بنظرم خواهرش اگه تحصیلات براش مهم بود هیچوقت با ای آدم ازدواج نمی کرد حتما یه سری چیزا اومده وسط که خواهرش اینارو گفته

ما گناه رو نمی بینیم مگر انکه زنی مرتکب آن شود ...!
اره خیلی من خودم خیلیی ناراحت شدم بابت حرفش  چندین بار هم تکرار کرد که من ازت خیلی سرترم&nb ...

اخه الان دیگه تحصیلات فخر فروختن نداره ولی تو مملکت ما بزور بهت مدرک میدن 😅😅😅مدرک اون وقتی ارزش داشت که شب و روز درس میخوندی بازم کنکور قبول نمیشدی