2777
2789
عنوان

گاهی بهترین آدمها هم بیشعور میشن

| مشاهده متن کامل بحث + 433 بازدید | 43 پست
عروس برای اکثر خانواده های همسر حکم نوکر و سنگ صبور رو باید داشته باشه.مستقیم بهشون بگو من باردارم ا ...

شعورشون باید برسه 

من حتی استراحت مطلق هم هستم 

وقتی کرونا داشتیم کسی از ما سراغی نگرفت 

حتی رفتن مسافرت گشت و گذار 

به شوهرمم گفتم همون موقع تو ارزشی براشون نداری

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ولی خداییش خطر ناکه .مامان و بابام بستری بودن بابام ۸۵درصد درگیری ریه داشت اصلا نمیزاشتن کسی پیشش بر ...

خطر ناک که هست دیگه رعایت میکنم ماسک دوتا زدم گان پوشیدم 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
شعورشون باید برسه  من حتی استراحت مطلق هم هستم  وقتی کرونا داشتیم کسی از ما سراغی نگرفت& ...

خب بگو بهشون تا اونا برن بگو من شرایطش ندارم واقعا هم نمیشه از کسی توقع داشت بیاد خطر ناکه من خودم می مونم کنار شوهرم اما زنگ نمیزنم کسی بیاد میترسم اونا هم بگیرن 

انشالله که چیزی نمیشه بد به دلت راه نده

چند وقته می‌ره و میاد

اما میترسم آخرش با کرونا برگرده خونه 

ناراحتیم از اینه شعور ندارن که زن باردار تو خونه داره 

هیچ وقت هم تو سختی کنارمون نبودن

خب بگو بهشون تا اونا برن بگو من شرایطش ندارم واقعا هم نمیشه از کسی توقع داشت بیاد خطر ناکه من خودم م ...

ریز به ریز شرایط منو می‌دونن 

خواهرشون بستریه 

به شوهر من زنگ می‌زنند بیاد 

شوهرم با اکراه می‌ره 

باباش بهش زنگ میزنه میگه  بیاد

چند وقته می‌ره و میاد اما میترسم آخرش با کرونا برگرده خونه  ناراحتیم از اینه شعور ندارن که زن ...

دلت بسپار به خدا انشاالله خدا حافظ خودت و بچه ات باشه 🌹

شعورشون باید برسه  من حتی استراحت مطلق هم هستم  وقتی کرونا داشتیم کسی از ما سراغی نگرفت& ...

ای جانم....درکت میکنم.وضع منم مثل تویه.باردارم و استراحت مطلق،همسر من فرزند آخره،برای کاراشون زنگ میزنن ب همسر من .هفته پیش پرستار پسرم کرونا گرفت،من شاغلم،بنده خدا مادر شوهرم چند روز اومد پیش پسرم جاریم سریع گفته بود چطوره اون نوش رو نگه میداره خب بیاد بچه منو هم نگه داره.الان استراحت مطلقم پیش پسرم هستم ولی کار جاریم زشته.موقع بدبختیهای خانواده همسرم با اینکه شوهرش بزرگتره به شوهرش اجازه نمیده پاشو بذاره خونه مادرش یکی هم که کاری برای من کاری میخواد انجام بده نمیذاره.

حتی برادر شوهرم کرونا گرفته بود به شوهرم زنگ زده بود بیا ببرش دکتر.انگار حمال گیر آورده.ولی من برای اولین بار نذاشتم شوهرم بره.

دلت بسپار به خدا انشاالله خدا حافظ خودت و بچه ات باشه 🌹

دلمو به خدا میسپارم 

اما گاهی دردم میاد از رفتارهاشون 

من چند وقت پیش اسباب کشی داشتم 

با بارداری و استراحت مطلقم 

یکیشون یه زنگ نزد در حد تعارف بگه بیام کمک 

با هر سختی کارمون رو انجام دادیم 

حتی بعد از تکمیل شدن خونه هم نیومدن یه سر بزنن 

خیلی دلم ازشون شکست و آه کشیدم بعد هم اینطوری درگیر شدن 

الانم با وجود شرایط خودم 

خودمو شوهرمو میفرستم 

با اینکه می‌دونم هیچ وقت کمک حالمون نمیشن 

ای جانم....درکت میکنم.وضع منم مثل تویه.باردارم و استراحت مطلق،همسر من فرزند آخره،برای کاراشون زنگ می ...

شوهر منم بچه آخره 

تو سختی برای همه کار می‌کنه 

اما تو سختی هیچ کسی کنار ما نیست 

هیچ وقت 

اما من جلوشو نمیگرم وقتی کاری برای خانوادش میکنه

شوهر منم بچه آخره  تو سختی برای همه کار می‌کنه  اما تو سختی هیچ کسی کنار ما نیست  ...

من تا الان جلوش رو نمیگرفتم.از وقتی دیدم جاریم همسرش کرونا گرفته و زنگ میزنه با کلی توپ پر که ب شوهرت بگو بیاد داداشش رو ببره دکتر،در حالیکه میدونه من باردارم و شرایط خوبی ندارم،فهمیدم دارم راه رو اشتباه میرم.منم نذاشتم بره،که فک نکنه هر چی بگه،حرف حرف اونه و اون باید مارو تعیین تکلیف کنه.ولی بخواد برای مادرش کاری انجام بده منم جلوش رو نمیگیرم،مادرشه،بالاخره یکی باید براش کاری انجام بده.

من تا الان جلوش رو نمیگرفتم.از وقتی دیدم جاریم همسرش کرونا گرفته و زنگ میزنه با کلی توپ پر که ب شوهر ...

کلی باهاش حرف زدم 

ولی انگار بی فایده بود بجای اینکه منو درک کنه 

متهم هم شدم 

دیگه برام مهم نیست چیکار میکنه