2777
2789
عنوان

گاهی بهترین آدمها هم بیشعور میشن

| مشاهده متن کامل بحث + 433 بازدید | 43 پست
کرونایی ها احتیاج به همراه ندارن

بیشترین همراهی رو کرونایی ها احتیاج دارند

چون مثل همه مریضا میرن دکتر و هزار کار دیگه

قبل اینکه بگی "کاش یه چیزه دیگه از خدا میخواستم" واسه اجابت لحظه‌ای دعای کوچولوت شکر کردی؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

فکر کنم بهترین چیز اینه بری خونه مادرت. 

عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰‌  هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵.  وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰
امروز تعطیل بود دیگه نتونست بهانه بیاره  وقتی پدرش زنگ میزنم میگه بیا  چه بهونه ای بیاره ...

انشالله که چیزی نمیشه بد به دلت راه نده

من یه دختر شمالییم😎 که از بچگی یاد گرفتم که برا هدفم بجنگم😎تا بهترین ها سهم من بشه😎 یاد گرفتم به خودم احترام بزارم تا بقیه بهم احترام بزارن😎 رشته ورزشی مورد علاقم تکواندوعه😎 روحیه جنگندگی رو دوست داشتم و دارم😎برا خواسته هام میجنگم تا به دستشون بیارم😎من هدف کمک به شماست اگه حرفی زدم ناراحت شدین از همینجا میگم معذرت میخوام 💫شاید تویی که الان داری این امضا رو میخونی من دیگه زنده نباشم برام از خداوند طلب بخشش کن♥️آقایون اعتراض کردنند چرا اسم همه خمیر دندون ها زنونه؟؟ آخه تا ژاله و نيلو هست تو میای غلام نعنایی بزنی؟؟؟🙄🤪🥴
خب شاید نیاز به همراه دارند 

ببین خواهرش مریضه 

چندتا خواهر و برادر دیگه هم داره 

خواهران که اصلا نمیرن 

هر چقدر هم نیاز 

داشته باشند 

من باردارم حداقل توقع نباید داشته باشند

بیشترین همراهی رو کرونایی ها احتیاج دارند چون مثل همه مریضا میزنم دکتر و هزار کار دیگه

منظورم اگه تو بیمارستان بستری باشن.خانواده خودم کامل همه کرونا گرفتن به یکی پول میدادن دارو ها تزریقات رو خونه براشون انجام میدادن

تو اصلا خوب.توعالی  .تو بی نقص.پس لطف کن بیخیال من شو  👋 
چرا عزیزم من الان شوهرم بستری توبخش کرونا همه همراه دارن  

توی هر شهری یه قانون دارن توی شهر ماهم کروناییها ملاقات ممنوع هستن.پشت پنجره اتاق کرونایی ها توری کشیدن و یه راهرو درست کردن که ساعت خاصی در این راهرو رو ب مدت چند ساعت برای ملاقات با خانواده هاشون از پشت پنجره باز میکنن.اکثر شهرها هم کلا ملاقات ممنوع هستند.ولی بعضی شهر ها با تجهیزات و رعایت پروتکل همراه راه میدن.

چرا عزیزم من الان شوهرم بستری توبخش کرونا همه همراه دارن 

ولی خداییش خطر ناکه .مامان و بابام بستری بودن بابام ۸۵درصد درگیری ریه داشت اصلا نمیزاشتن کسی پیشش بره ملاقاتی هم اصلا اجازه نمیدادن

تو اصلا خوب.توعالی  .تو بی نقص.پس لطف کن بیخیال من شو  👋