2777
2789

این بیماری از علائم وخیم بی شعوریست

پیاز داغو دیدن تا پیشش وایسادی مستقیم زل میزنه تو چشمات میگه نمیپزم نمیپزم نمیییپزم ی دیقه ولش میکنی میری میای میبینی سوخته میگه خو تقصیر خودت بود حواست بهم نبود سوختم 😑😑

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ب این دلیل

تا دهان مفت و گوش ها مفتن؛ پشت مان حرف مفت بسیار است .🖖🏻🧡آن کس که بداند و بخواهد که بداندخود را به بلندای سعادت برساند/آن کس که بداند و نداند که بداند چون کوزه آب است ولی تشنه بماند/آن کس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آن کس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند/عاشق شعر خنده سرگرمی.💚 درخواست دوستی نده کاربر عزیز⛔❤

ببین من به عنوان آدمی که تازه تموم کرده یک رابطه سمی و نصیحت هیچ آدمی ارزش نداره تا وقتت و انرژیتو صرف این کنی که کی آنلاین بوده کی نبوده چرا جواب نداد خودم تو تموم اینا بودم رابطه ۱ سال و نیم تموم کردم چون داشتم اذیت میشدم نزار برات با ارزش باشه 

خودتو سر اینا اذیت نکن یکم که بفهمه پیگیرشی ازت سو استفاده میکنه نکن خواهر من ؛ منو ببین داغونم بهم دروغ گفته چند روزه یک زنگم نزده بخاطر اینکه همچین چیزایی مهم بودم به هیچ جات نگیر به درک که جواب نداده بره گمشه 

نه بعضی مواقع ممکنه آدم خوابش ببره

نمیتونه بگه خوابم میاد. بعدم چطور تا ۳ نتش روشن بوده بعد ۳ خاموش شه .. بخوای بگیم گوشیش صفحه اس خاموش شده که اافلاینی زده کلا همه گوشیا نهایتا ۱ ساعت صفحه اش روشن میمونه بعد خاموش میشه

پیاز داغو دیدن تا پیشش وایسادی مستقیم زل میزنه تو چشمات میگه نمیپزم نمیپزم نمیییپزم ی دیقه ولش میکنی میری میای میبینی سوخته میگه خو تقصیر خودت بود حواست بهم نبود سوختم 😑😑