2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بختک که واقعا چیزی نیست که موجودیت داشته باشه  یه واکنش عصبی از بدن هست

نههههه

اونروز بختک روم افتاد 

انگار یه نفر با دو تا دستاش داشت خفم میکرد.وقتی الله اکبر رو شنید ولم کرد انگار....

#دلم میخواد تو دلیم دختر باشه😍😍😍😍برام دعا میکنی خدا بهم قوت بده تا از پس سه تا وروجک بر بیام😰
آره میفهمم چی میگی ولی اینکه یه جور واکنش بدن هست اثبات شده 

ببین انگار یه گاو نشسته بود رو سینم

بعد حتی انگشتاشم حس میکردم ک دوره گلوم بود

از دو طرف فشار میداد

وقتی اذان گفت رهام کرد و از روم پاشد قشنگ

#دلم میخواد تو دلیم دختر باشه😍😍😍😍برام دعا میکنی خدا بهم قوت بده تا از پس سه تا وروجک بر بیام😰
 ببین انگار یه گاو نشسته بود رو سینم بعد حتی انگشتاشم حس میکردم ک دوره گلوم بود از دو طرف فشا ...

وای چه بد

برا من اینجوریه که انگار اطرافم رو میبینم در حالی که چشمام بسته هست بعد هر چی داد میزنم کسی صدام رو نمیشنوه انگاری صدام بیرون نمیاد😥

تکونم نمیتونم بخورم 

اینا همش تو چند دقیقه هست ولی به نظر طولانی میاد

وای چه بد برا من اینجوریه که انگار اطرافم رو میبینم در حالی که چشمام بسته هست بعد هر چی داد میزنم ک ...

اخخخخ اره

درکت میکنم

یبار دیدم یه نفر از بین شیشه ها داره مستقیم بدون هیچ حرکتی نگام میکنه

بعد تاپدید شد و گلومو گرفت