2777
2789

سلام به دوستان عزیز و حاجت مند ، امیدوارم به حق این ایام عزا و  روزهای عزیز و مبارک  پیش رو خدا نگاه پر مهر و محبتش رو به دلهامون بندازه و گره از مشکلاتمون باز بشه

دوستانی که در این تاپیک شرکت میکنند حاجتشون رو بنویسن و برای نفر قبل و بعدشون ۳ تا ذکر صلوات بفرستند انشاالله به برکت همین صلواتها گره از مشکلاتمون باز بشه و حاجت روا بشیم 

لطفا اگر دوست داشتین برای حاجت روایی این بنده ی حقیر و همچنین هدیه به روح پاک مامان مهربونم یک صلوات ختم کنید ، ممنونتون میشم .

( لطفا لایکم کنید تا متقابلا من هم صلوات بفرستم )

اجرتون با صاحب این روزهای عزیز

دعای مادرا عجیب گیراست... یادته همیشه میگفتی الاهی پیر شی مامان... چه زود مستجاب شد... از وقتی رفتی یه شبه پیر شدم مامانم😭😭😭😭                  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شفامو میخوام سمیرا . خدا حاجت دلتونو بده ان شالله .

انشاالله حاجت روا بشی عزیزم

دعای مادرا عجیب گیراست... یادته همیشه میگفتی الاهی پیر شی مامان... چه زود مستجاب شد... از وقتی رفتی یه شبه پیر شدم مامانم😭😭😭😭                  
خونه ی پدربزرگ مرحومم فروش بره سهممو بدن😭

انشاالله 

توروخدا دعام کنید ک زود زودهم ازدواج کنم و هم شاغل بشم ی خواسته قبلی هم دارم

انشالله بهترینها نصیبت بشه 

خدا حاجت شمارو بده  حاجت من این روزا ب خیر و خوشی زود تموم ش

انشاالله حاجت روا بشی عزیزم

دوستان من تک تک لایک میکنم و صلوات میفرستم