2777
2789

اگه تو جمع دو سه نفره،یه تفر از اقوام،یه خاطره تعریف کنه بگه آره اون روز از ترس ریدی به خودت،چه عکس العملی نشون میدید؟؟

واینکه ازتون بزرگترهم هست،من با احترام گفتم که زشته این حرف،و اینکه شما بزرگی وسنی ازتون گذشته و عیبه اینجور حرف زدن،،،،،،حالا برعکس شده،اون‌ناراحته و به همه گفته من بهش بی احترامی کردم،  حق تداشتم ناراحت بشم به نظرتون؟؟

💖لااله الاالله توکلت علی الله💖

بعضیا تیکه کلامشونه 

چیکارش داشتی به روش آوردی

- خود خَزانیم و دم از شوق بهاران ممی‌زنیم.                           در وطن خویش غریب :)                                                    ستین ۱۹ هستم دیگه 😌❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باریکلا بهت که حرفتو به موقع زدی.نه خیر اصلا حق نداره ناراحت بشه.

نگاربودم⭕زندگی واقعی بعد نوشتن تاپیکا جور دیگه ای جریان داره، اینجا محل درد دل و همفکریه،مبنایی برای قضاوت نیست⭕ حل شدن مشکلم فقط معجزه خدارومیخواد،خدایا تو بخواه✨ من و تو با خدا تو یک قایقیم...💝💍

بی احترامی کردن به فحش و این کلمات نیست بستگی داره از کلمات به چه شکلی استفاده کنی در واقع فحشی که ما فحش میدونیم فحش نیست گهگاهی هم هست هر کلمه ای که در راستای تخریب شخصیتی استفاده بشه فحش محسوب میشه هرچقدر هم مودبانه باشه و هرکلمه ای هم که در راستای تخریب شخصیت و ارزش ها استفاده نشه فحش محسوب نمیشه البته فقط در همون جمله در هر صورت فلسفه کج فهمی زبانه زیاد درگیر نکن ذهنتو معذرت خواهی کنی بهتره به نظرم حق داشته

اگه با هم در این حد صمیمی نیستید به نظرم حق دارین ناراحت بشین 

ولی در کل شاید راه بهتر این بود ک وقتی با خود ایشون تنها بودین بگید ک من ناراحت میشم با این ادبیات در موردم صحبت کنید لطفا دیگه تکرار نکنید 

خب تیکه کلامه بدیه اونم تو جمع گفتن شاید طرف خجالت بکشه

درسته اون اشتباه کرده 

اما ایشونم میتونست تو جمع ب روش نیاره

- خود خَزانیم و دم از شوق بهاران ممی‌زنیم.                           در وطن خویش غریب :)                                                    ستین ۱۹ هستم دیگه 😌❤️