2777
2789
عنوان

گوشی میخوام:(

| مشاهده متن کامل بحث + 848 بازدید | 30 پست
این چ سمی😂😂😂😂

سم گوشی در مانی 😂😂😂😂

چقدر سختـ استـ همرنگـ جماعتـ⁦👥ــ شدنـ ، وقتی کهـ جماعتـ خودش از هزار رنگ است ...                                                                  حلال تون نمی کنم اگه توی تاپیکای عکس و دعوا تکم نکنید😁😌🥺
فقط منطق بی منطقی عمه هات😐😐😐 بخاطر گوشی ازدواج؟یا صاحب حیرت  خدایا چرا خودت ظهور نمیکنی اخ ...

از زمان بوق موندن مشنگا

هعی چیزی ندارم که بگم شفای همه مشنگا 🙂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درسم چی بدبخت تر میشم که بااینکه هیچی نمیاره ولی یه حظوری میزنم تو شاد

واییی چقدر تو ساده ی وقتی گوشی نباشه از رو چی میخوای درس بخونی 

یا ترک تحصیل

یا گوشی نو 

ک مطمعنم گوشی نو

چقدر سختـ استـ همرنگـ جماعتـ⁦👥ــ شدنـ ، وقتی کهـ جماعتـ خودش از هزار رنگ است ...                                                                  حلال تون نمی کنم اگه توی تاپیکای عکس و دعوا تکم نکنید😁😌🥺

گوشی های قدیمی بخاطر مشکل هارد اینجوری میشدن متاسفانه درست هم بکنی فایده نداره. 

الان گوشی در حد 3،4 تومن هواوی یا شیائومی بعضی مدل هاش هست

پاسخ افرادی که در کامنت ها فقط بدنبال دعوا، برنده شدن در بحث به هر قیمتی یا تحمیل عقایدشون به شما هستند رو ندهید چون حرف زدن با اینگونه افراد هیچ سودی برای دوطرف نخواهد داشت جز اینکه شما دو دستی آرامش خودتون رو به افراد انرژی خوار می‌دهید. با یک کارت کتابخانه بیش از گواهینامه رانندگی میتوانید به جلو حرکت کنید 📚 با افتخار یک وجترین هستم🥦 به مخلوقات خداوند عشق بورزیم 🙏 با حیوانات مهربان باشیم🐄🐖🐑🐅🐕🌳🌷🌳 دانشجوی علوم پایه ⚗️💊
واییی چقدر تو ساده ی وقتی گوشی نباشه از رو چی میخوای درس بخونی  یا ترک تحصیل یا گوشی نو  ...

ساده نیستم خانوادم مخصوصااااا بابام گوشی برام نمیخرهههههه دلم نمیخواد ترک تحصیل کنم وگرنه اینا ازخداشونه

بابام کلا با درس خوندم مخالفه به اجبار دارم میخونم نمیخرههههههه برام 

منم دلم میخواد گوشیمو عوض کنم نوت ۲۰ اولترا بخرم ۲۴ میلیونه به بابام میگم میگه ارشد قبول شده باشه اما من الان دلم میخواااااااااااااد

https://t.me/dehkademodvazibayii کانالم در ارتباط با زیبایی پوست و مو، میکاپ، رنگ مو، شیک پوشی، مد، استایل، طب سنتی هستش...دوست داشتین عضو بشید😍😍🥰🥰😊😊
منم دلم میخواد گوشیمو عوض کنم نوت ۲۰ اولترا بخرم ۲۴ میلیونه به بابام میگم میگه ارشد قبول شده باشه ام ...

بابا بیابرو توروخدا من به ۶ تومنیم راضیم فقد بخرهههههه

بابا بیابرو توروخدا من به ۶ تومنیم راضیم فقد بخرهههههه

نه بابا دیگه میخوای بخری خوبشو بخر دیگه ۶ تومن واقعا گوشی خوب نمیدن گوشی خود من الان ۶ تومنه میخوام چیکار فقط پرچمداااااااااار

https://t.me/dehkademodvazibayii کانالم در ارتباط با زیبایی پوست و مو، میکاپ، رنگ مو، شیک پوشی، مد، استایل، طب سنتی هستش...دوست داشتین عضو بشید😍😍🥰🥰😊😊
ساده نیستم خانوادم مخصوصااااا بابام گوشی برام نمیخرهههههه دلم نمیخواد ترک تحصیل کنم وگرنه اینا ازخدا ...

اوه اوضاع اینقدر داغونه خوب ببین گوشی تو ببر تعمیرگاه درستش کن یه کاور خشکل براش بخر 😑🥺😝

دوسش داشته باش بابا زندگی دو روز گوشی ارزش غصه خوردن و ندارع

اوه اوضاع اینقدر داغونه خوب ببین گوشی تو ببر تعمیرگاه درستش کن یه کاور خشکل براش بخر 😑🥺😝 دوسش دا ...

😹😹💔نمیشه عمرشو کرده حالم بهم میخوره ازششششش درست کردم بازم ادم نمیشه هی سکته میکنه 😩

نه بابا دیگه میخوای بخری خوبشو بخر دیگه ۶ تومن واقعا گوشی خوب نمیدن گوشی خود من الان ۶ تومنه میخوام ...

حالا بذار اینو بگیرن ۲۴ تومن پیشکش

حالا بذار اینو بگیرن ۲۴ تومن پیشکش

اخه سنتم کمه زیاد نمیخواد گرون بگیری منم هم سن تو بودم از همین لمسی های معمولی میگرفتن برام الان دیگه بزرگ شدم شرایطم با شما فرق داره ولی ایشالا برات میگیرن ادم هرچیو از ته ته دل بخواد میرسه فقط کافیه از ته دلت بخوایش

اخه سنتم کمه زیاد نمیخواد گرون بگیری منم هم سن تو بودم از همین لمسی های معمولی میگرفتن برام الان دیگ ...

دعا کن از ته دل چیه من از ته کلیه روده لوزلمعده پاکنراس از همه جا میخوام😩

دعا کن از ته دل چیه من از ته کلیه روده لوزلمعده پاکنراس از همه جا میخوام😩

ایشالا ایشالا مطمئن باش میرسی اونم ی جوری که خودتم شوکه میشی