2777
2789

امروز مادرمو بردم کولونسکپی و اندوسکوپی 

دکتر گفتن یک پولیپ تو روده داشته خارج کردم 

یک پولیپ تو معدش بود دست نزدم ولی نمونه برداری کردم از پولیپ روده هم نمونه برداری کردن دادن ازمایشگاه جواب بیست روز دیگه میاد

خطر ناک هست؟ اگر تجربه ایی دارید بگید

پولیپ معده مهم نیست ولی پولیپ روده می‌تونه مهم باشه و نیاز ب بررسی داره

دکتر 

گفت روده جدی نبود برداشتم ولی برای معده هم باید خارج کنیم ولی دست نزدم تا نتیجه ازمایش بیاد

در ضمن مادر من دچار اسهال و یبوست مداوم میشدن که رفتیم دکتر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دکتر طب سنتیم میگفت باباش پلیپ معده داشت 

پنج واحد آویشن و یک واحد نمک دریا قاطی کرد هر پنج ساعت اندازه نخود میریخت زیر زبونش خوب شد

من طب رو فقط طب سنتی و اسلامی میدونم و باهاش درمان میکنم، در غالب موارد طب مدرن رو قبول ندارم... پس لطفا سر طب مدرن با من بحث نکنید.. چون من چیزهایی از طب مدرن میدونم که شما زحمت تحقیق بخودتون ندادین و نمیدونین، در مورد طب سنتی هم باهام بحث نکنید... چون تجربه خوبی از بحث کردن در مورد طب سنتی با بعضی از نی نی سایتیا ندارم. 

سلام بعذر میخوام مادر منم فردا کلونوسکپی داره سرچ کردم دیدم مادر شما هم کولونوسکپی داشتن خواستم ببینم حالشون بهتره ان شالله؟ و اینکه بعد از انجام کولونوسکپی ایشون بستری شدن؟ درد نداشتن؟

سلام جواب پاتولوژی خوش خیم بود نوع فوندیگ..هر چند ماه باید آندوسکوپی بشم بزرگا و درمیان...شما پولیپ ...

نه عزیزم یکی از اقوام داشت که با آندوسکوپی برداشت و نوع خطرناک نبوده