چرا من گیجم انقدر واسه شام میخواستم ماست و خیار درست کنم شامم جوجه تابه ای و سالاد فصل زیتون پروده داریم شما چی دارید🧐🧐🧐
درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸ کاش افسردگی ازم دور میشد
مامان ماهلین😘. انشاالله هرکه بادردش میخوابد با درمانش بیدارشود..🙏. ترس فقط اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه :وقتی همه چیز خوب است، میترسیم!ما به لنگیدن یک جای کار عادت کردهایم ...️️
چرا نگفتی ماست بخره چرا نگفتی ماست بخره چرا نگفتی چرا چرا به من بگو چراااا
دُنیا، نمی اَرزد به رَنج پِلک هایت... (🖇️❤️) ✨الّلهُمَّ صَلَّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجِل فَرَجَهم✨ برای اینکه ۲ ابان به خواسته قلبیم برسم صلوات بفرستین برام🥺🙏🏻