2777
2789

عمه خودم همینطوری فوت شد تا به سرم نیومد نمی فهمیدم تو بیمارستان شهرستانها بیشتر شبیه قتلگاه شده عمه خودم 4روز پزشک نداشت خدا ازشون نگذره که اینطور داغدارمون کردن روی صحبتم به همه  بیمارستان‌ها و پرستاران نیست لعنت بهشون که اینطور زندگی عمه م رو فلج کردن بچه های کوچیکش الان دوهفته مادر ندارن وقتی لوله گذاشتن عمه مم کاملا هوشیار بود داغ دلم خیلی سنگینه خدا چرا کمکش نکردی عمه مم جوون بود فقط 70درصد درگیر بود با بنیه عالی 

⭕️ قتلگاهی به نام بیمارستان

☠️ #قاتلان_سفید_پوش....

❌ قتل عمد در بیمارستان ها

❌ بیمار آنقدر هوشیار است که از پزشک سوال می کند آنوقت پزشک بیمار را اینتوبه کرده و زیر  دستگاه ونتیلاتور گذاشته دستگاهی که کمتر کسی از آن زنده بیرون می آید!!!!
#تجویزهای_کشنده
#مرگ_انسانیت.                                                                   

ما هم یه جوون تازه داماد رو به خاطر تجویز  اشتباه از دست دادیم

ما دخترهای غمگین شانزده ساله ای بودیم که فکر میکردیم اگر میشد رنگ موهایمان را روشن کنیم ، تکلیفمان هم روشن می شد. ما ، با ماتیک های قایمکی و کابوس های یواشکی و آرزوهای دزدکی . ما و کارت پستال هایِ « سوختم خاکسترم را باد برد ، بهترین دوستم مرا از یاد برد» ... ما و شعرهای دوران مدرسه ، اولین دست نوشته هایی که توی دفتر ِ  کوچک یادداشت می نوشتیم و مشاور دیوانه به خیال اینکه این یک نامه برای پسر مردم است از ما می دزدید .ما ، که تمام عمر ترسیدیم دختر بدی باشیم . ترسیدیم مقنعه هایمان چانه دار نباشد و چشم سفید باشیم . ما که توی کتاب هایمان فروغ نداشتیم ، چون فروغ میان بازوان یک مرد گناه کرده بود ، ما فقط یادگرفتیم مثل کبری تصمیم های خوب بگیریم ، و آن مرد ؛ هر که می خواهد باشد . مهم این است که داس دارد…

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حرف شما درست گاهی بعضی از افراد تجویز اشتباه میکنن 

ولی خواهش میکنم جمع نبدین و تو ذهن مردم نهادینه نکنین که همه پزشکان اینجوری هستند

من همسرم پزشکه میبینم که چجوری داره زحمت میکشه و اخرشم نتیجش میشه خستگی روحی و جسمی

🏵حامی حیوانات 🏵/ الهام نیستم اسمم دلارا هست این کاربری مال دوستم بوده ....  / تنها یک چراغ است که مرا هدایت می کند و آن چراغ تجربه است.
عزیزم جمع نیستم نوشتم بالا

ممنون 

خدا رحمتشون کنه 

منم مادر بزرگمو به خاطر لوله گذاشتن از دست دادم 😭

🏵حامی حیوانات 🏵/ الهام نیستم اسمم دلارا هست این کاربری مال دوستم بوده ....  / تنها یک چراغ است که مرا هدایت می کند و آن چراغ تجربه است.
درد منو فقط کسی می‌فهمه که به سرش اومده باشه

میفهمم عزیزی رو از دست دادم که با ۴۰ درصد درگیری بستری شد به همین خاطر گفتم کسی رو الکی لوله گذاری نمیکنن و ۷۰ درصد کم نیست

عزیزم به خاطر کمبود امکاناتِ رزیدنتا رو میفرستن شهرستانا و نظارتم روش نیست ولی این مدلی حرف زدن خو ...

اگه هرروز کنارش بودید و می‌فهمیدید چقدر تلاش می‌کنه که زود خوب بشه هوشیاری مریضتون کاملا خوب باشه بهتر از من حرف نمی دید فقط درد کشیده می‌فهمه چی به دلمون رسید

قبل کرونا ی پیرمرد تو بیمارستان جیش میکنه دوتا پرستار وایمیسن خندیدن و مسخره کردن پیرمرد از اونور مریض تشنج میکنه هرچی پرستار صدا میزنن یعنی میان پشت سر پرستار جبغ میزنن این دوتا فقط خندیدن به اون پیرمرد بیچاره  وبعدم داد زدن سر همراه بیمار و فحش دادن که چتونه جیع میزنین آخرم ی پرستار دیگه کارشو ول میکنه میاد کمک..من واقعا واسه خودمم  عجیبه این خاطره اگه از نزدیک ندیده بودم باورم نمیشد.☹

من رهام دختری که تلاش میکنه برای رسیدن به آرزوهاش.اگه دوست داشتی میتونی به انلاین شاپش سر بزنی و بهش کمک کنی برای رسیدن به ارزوهاش😍ازطریق این لینک بیا پیجم🥰https://www.instagram.com/raha_.shop_/