سلام عزیزانم سه روز پیش سینه هام درد گرفت ,صبش بیبی چک گزاشته بود منفی بود,امروز عصر دوباره چک کردن تو طی 5 دقیقه اول ی هاله ی محو افتاد و هرچی گذشت,یکم تیره تر شد.بعد ی رب اینجوری شد
ببخشیدبی بی چک منم ببینیدمثبته یامنفی یه هفته ازپریودیم گذشته یه هاله افتاده توعکس زیادمعلوم نمیشه
اسی برایشما مثبتع ولی این یکی منفیه
زنی را می شناسم من*که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن؛درون آشپزخانه*که می گوید پشیمان است*چرا دل را به او بسته؛کجا او لایق آنست؟*و با خودزیر لب گوید:گریزانم از این خانه*ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم راپس از من می زند شانه؟!* زنی را می شناسم من که نای رفتنش رفته*قدم هایش همه خسته*دلش در زیر پاهایش*زند فریاد:دگر بسه
ببخشیدبی بی چک منم ببینیدمثبته یامنفی یه هفته ازپریودیم گذشته یه هاله افتاده توعکس زیادمعلوم نمیشه
منفیه بعد یکهفته باید پررنگ میشد نه اینطوری
یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته